Neuroprotectoare Neuroprotectoare

Cele mai eficiente suplimente naturale neuroprotectoare!

In aceasta categorie veti gasi cele mai apreciate suplimente cu proprietati neuroprotectoare. Produsele contin ingrediente naturale studiate si demonstrate pentru efectele si proprietatile lor neuroprotectoare. Acestea se pot administra ca adjuvant in diferite afectiuni neurologice pentru imbunatatirea functiilor cognitive. Produsele din aceasta categorie ofera efect calmant, regenerant, antiinflamator si protector.

Produse pentru imbunatatirea functiilor cognitive si neurologice!

Afectiunile neurologice sunt acele afectiuni ale sistemului nervos, care este alcatuit din nervi, creier si maduva spinarii. In momentul in care unul dintre aceste componente incepe sa nu mai functioneze in mod normal, pot aparea tulburari cognitive, motorii, de vedere sau de vorbire. Totodata, atat memoria cat si simturile pot fi afectate de afectiunile neurologice. 

Cauzele specifice ale afectiunilor neurologice frecvente variaza, dar pot include tulburari genetice si congenitale, infectii, leziuni cerebrale, ale maduvei spinarii si ale nervilor. 

Tulburarile neurologice sunt foarte dificile, atat pentru persoana diagnosticata, cat si pentru cei dragi. 

In prezent, stiinta a avansat, iar descoperirea de noi terapii pentru persoanele ce prezinta afectiuni neurologice a fost si este o provocare continua. Un creier sanatos, precum si alte componente ale sistemului nervos necesita hidratare si substante nutritive pentru a lucra la capacitate maxima. Oamenii de stiinta au descoperit ca exista substante care imbunatatesc memoria, precum acizii grasi omega 3, vitamine si minerale.

Anumite alimente, precum fructele si legumele, contin nutrienti care pot impiedica deteriorarea sistemului nervos, in timp ce suplimentele nutritive care au in compozitia lor acesti nutrienti s-au dovedit a sustine sanatatea sistemului nervos.


Beneficii ale suplimentelor alimentare neuroprotectoare:

 • Sprijina functionarea corespunzatoare a creierului si reface organismul dupa efortul fizic si intelectual;
 • Previn imbatranirea prematura a celulelor nervoase, scazand riscul aparitiei Alzheimer-ului, Parkinson-ului, a dementei, neuropatiilor periferice, sclerozei multiple si a epilepsiei;
 • Contribuie la scaderea tensiunii arteriale si a colesterolului, diminuand sansele de accident vascular cerebral sau infarct miocardic;
 • Asigura transportul oxigenului si a substantelor nutritive catre creier, sprijinind functiile acestuia, mitocondriale si energetice ale organismului;
 • Sustine buna functionare a sistemului cardiovascular, prin imbunatatirea circulatiei sangvine, a microcirculatiei periferice si incetineste debutul tulburarilor cognitive;
 • Contribuie la mentinerea unei stari mentale bune si favorizeaza un bun echilibru mental corespunzator;
 • Previne peroxidarea membranei celulare lipidice si asigura tonifierea celulelor nervoase. 


Ingrediente active suplimente neuroprotectoare:

 • Extractul din Ginko Biloba amelioreaza starile de depresie si anxietate.
 • Extractul de Ginseng siberian reduce oboseala, creste capacitatea de concentrare si reactie.
 • Vitamina B6 ajuta la crearea dopaminei si a serotoninei.
 • Vitamina B12 este responsabila pentru productia de neurotransmitatori si hormoni, esentiali pentru mentinerea echilibrului mental.
 • Citicolina ajuta la transportarea enzimelor si nutrientilor la nivelul creierului.
 • Fosfatidilcoina si Fosfatidilserina sunt doua fosfolipide care sprijina memoria, mentinand o buna activitate cerebrala.
 • Acizii grasi Omega 3 fortifica sistemul nervos, ajuta la dezvoltarea creierului bebelusilor si faciliteaza comunicarea dintre neuroni.
 • Extractul din Bacopa monnieri contine un numar ridicat de antioxidanti, imbunatateste functia cerebrala, avand actiune sedativa, anxiolitica si antidepresiva.