Parkovit 90 tablete, Desitin

Parkovit 90 tablete, Desitin

-22%
0
Brand: Desitin
Cantitate: 90 tablete
Nu mai face parte din oferta noastra Transport Gratuit

Comanda Parkovit 90 tablete, Desitin cu o Reducere de 22%

Parkovit 90 tablete, Desitin

Parkinson-ul este a doua cea mai frecventa forma de afectiune neurodegenerativa intalnita la populatia varstnica, ce a fost asocita cu deficiente ale unor vitamine in organism.

Gratie compozitiei sale, suplimentul alimentar Parkovit vine in ajutorul persoanelor cu Parkinson, fiind astfel prima formula farmaceutica acomodata conform nevoilor nutritionale ale acestora. In cadrul produsului Parkovit regasim vitaminele D3 si B12 si acid folic, acestea fiind necesare in cazul Parkinsonului. Prin administrarea suplimentului Parkovit se poate suplimenta necesarul zilnic din aceste substante, ce au un rol foarte important in cadrul acestei afectiuni. 


Beneficii Parkovit, Desitin:

- Suplimentul alimentar Parkovit are abilitatea de a oferi sprijin persoanelor cu Parkinson, gratie formulei sale alcatuite din acid folic si vitaminele B13 si D3;
- Imbunatateste nivelul acidului folic si a vitaminei B12 din organism, ceea ce conduce la reducerea homocisteinei, ce poate amplifica stresul oxidativ si poate conduce la aparitia tulburarilor neurocognitive;
- Produsul Parkovit reprezinta un pas initial in preventia co-morbiditatilor afectiunii Parkinson;
- Poate sprijini sanatatea creierului prin prevenirea atrofiei cerebrale si a pierderilor de memorie;
- Datorita vitaminei D3 si a B13 din formula sa, Parkovit are capacitatea de a sustine sanatatea sistemului nervos;
- Contribuie la reducerea incidentei efectelor metabolice secundare ce apar in urma terapiei alopate, in cazul persoanelor cu Parkinson.


Parkovit - Alternativa naturale pentru imbunatatirea vietii persoanelor cu Parkinson

Diagnosticul pus in starea incipienta ofera un suport considerabil in gestionarea simptomelor si ameliorarea acestora. Terapia pentru Parkinson a fost impartita de specialisti in 3 categorii diferite: aplicarea unei terapii alopate de specialitate, interventia chirurgicala si aplicarea unei terapii fizice ce include anumite exercitii de corelare.

Stim ca o data pus diagnosticul este important sa se urmeze terapia recomandata iar aceasta poate fi permanenta. In functie de momentul diagnosticului si particularitatile persoanei respective se aplica adesea o terapie individuala in functie de complicatii si simtomele fiecarul individ in parte.

Desitin, pe langa elaborarea suplimentului Parkovit a reusit impreuna cu dr. Ebersbach, medicul sef la Spitalul de Neurologie pentru tulburari de miscare/Parkinson din Beelitz-Heilstatten sa dezvolte si un program de exercitii care sa permita mentinerea mobilitatii si care pot reduce riscul complicatiilor.

Exercitiile includ miscari de antrenare a dexteritatii degetelor, expresiei fetei, de indemanare. Exercitiile pot fi facute cu material textis sau snur, miscari cu mainile, exercitii de scris. Completarea terapiei de specialitate cu Parkovit ofera un echilibru facil si ajuta la imbunatatirea calitatii vietii.


Parkovit 90 tablete, Desitin - Avantaje:

- Datorita formulei unice, Parkovit ofera protectie celor cu Parkinson impotriva efectelor metabolice secundare ce pot aparea pe o perioada indelungata.
- Parkovit are capacitatea de a suplimenta necesarul de vitamine si acid folic, utile in cazul persoanelor cu Parkinson.
- Gratie prezentei acidului folic si a vitaminei B12 in Parkovit, acest supliment alimentar ajuta la reducerea nivelului plasmatic de homocisteina.


Ingrediente active Parkovit, Desitin:

- Vitamina D3 este asociata cu un risc mai mic in ceea ce priveste Parkinson si, de asemenea, poate juca un rol in incetinirea progresiei acestei afectiuni.
- Acidul folic este implicat intr-o serie de procese metabolice vitale, iar deficienta sa duce la o serie de rezultate negative asupra sanatatii.
- O deficienta a Vitaminei B12 este des intalnita in cazul persoanelor cu Parkinson, de aceea suplimentarea sa cu ajutorul produsului Parkovit este foarte importanta. Mentinand un nivel adecvat al vitaminei B12 in organism, aceasta poate reduce nivelul homocisteinei din sange.


Mod de administrare Parkovit, Desitin.

Doza zilnica recomandata este de 1 tableta/zi, de preferat in timpul servirii mesei.
Se poate creste doza la indicatiile specialistului.


Pareri Parkovit 90 tablete, Desitin

Nu exista nici o parere despre acest produs.

Spune-ti parerea si acorda o nota acestui produs.

Successs
Fail

Istoricul tau de navigare