tara de origine
Telom-R Cerebral

Telom-R Cerebral

-30%
0
Brand: Telom-R
Cantitate: 120 capsule
Nu mai face parte din oferta noastra Transport Gratuit

Comanda Telom-R Cerebral cu o Reducere de 30%

Telom-R Cerebral ofera un suport esential in sustinerea functiilor neurocerebrale. Prin complexul de ingrediente ajuta la imbunatatirea atentiei, creste puterea de concentrare si memorare. Toate extractele din compozitie Telom-R Cerebral au o eficienta crescuta in ameliorarea tulburarilor cerebrale si furnizeaza o sursa naturala si importanta de antioxidanti care protejeaza celulele nervoase si creierul.

Telom-R Cerebral este un produs special realizat pentru a oferi sprijin in promovarea capacitatii de concentrare, a atentiei si mentinerea unei memorii sanatoase. Datorita numeroaselor extracte naturale din formula sa, suplimentul alimentar Telom-R Cerebral are posibilitatea de a ajuta in cazul persoanelor cu tulburari cerebrale, oferind o sursa bogata de antioxidanti benefici la nivelul creierului dumneavoastra.

Avand in compozitia sa extract de astragalus, produsului Telom-R Cerebral are capacitatea de a stimula telomeraza, ce contribuie la cresterea longevitatii, ofera efecte anti-imbatranire si sprijina refacerea ADN-ului. Telomeraza este un tip special de proteina care repara secventele ADN-ului deteriorat la nivelul celulelor umane. 

De asemenea, suplimentul Telom-R Cerebral prezinta efecte antioxidante la nivelul organismului, avand posibilitatea de a impiedica deteriorarea celulara ce poate fi cauzata de stresul oxidativ si actiunea radicalilor liberi. 

Administrand Telom-R Cerebral puteti beneficia de o imbunatatire a alimentarii cu oxigen a creierului, sustine o buna circulatie a sangelui la nivelul acestuia si poate fi de ajutor in cazul unor numeroase afectiuni ale creierului, precum dementa, screloza multipla, etc.


Efectele benefice oferite de produsul Telom-R Cerebral:

  •  Suplimentul Telom-R Cerebral are capacitatea de a promova sanatatea functiilor cognitive;
  •  Sprijina o buna circulatie sanguina la nivelul creierului si a unei oxigenari corespunzatoare a acestuia;
  •  Datorita ingredientelor sale active, Telom-R Cerebral ofera proprietati neuroprotective, antiinflamatorii si antioxidante;
  •  Imbunatateste capacitatea de invatare si memoria;
  •  Telom-R Cerebral poate scade leziunea oxidanta a celulelor rosii din sange, sporind astfel capacitatea acestora de a transporta oxigen in creier;
  •  Inhiba scurtarea telomerilor (deteriorarea ADN-ului indusa de stresul oxidativ) prin cresterea activitatii telomerazei;
  •  Suplimentul Telom-R Cerebral echilibreaza nivelul energiei din organism, asigurandu-va in acest mod vitalitate.


Componentele active incluse in suplimentul Telom-R Cerebral:

  • Adaugand extract de Astragalus in formula Telom-R Cerebral, acest supliment actioneaza ca un antiinflamator la nivelul organismului si sporeste longevitatea. O alta planta benefica prezenta in Telom-R Cerebral este Ginkgo biloba, ce ofera acestui produs capacitatea de a imbunatati functiile cognitive ale creierului si actioneaza ca un neuroprotector, promovand in acest mod o buna functionare a acestuia.
  • Chlorella vulgaris este o alga regasita in compozitia Telom-R Cerebral ce poate impiedica declinul cognitiv prin reducerea stresului oxidativ si scaderea numarului de astrocite activate, care pot provoca inflamatia si afectarea creierului. 
  • Suplimentul Telom-R Cerebral beneficiaza de capacitatea de protectie a Laptisorului de matca in cazul Alzheimer, promovand sanatatea functiilor creierului. Iar prezenta extractului de Paducel In Telom-R Cerebral contribuie la reducerea starilor de anxietate si stres.


Mod de administrare al produsului Telom-R Cerebral.

Se recomanda consumul unei doze de 1-2 capsule din cadrul suplimentului Telom-R Cerebral de 2 ori pe zi.
Atentie! Produsul poate interfera cu terapia cu imunosupresive, in cazul persoanelor cu transplant.

Pareri Telom-R Cerebral

Nu exista nici o parere despre acest produs.

Spune-ti parerea si acorda o nota acestui produs.

Successs
Fail

Istoricul tau de navigare