Torser

Torser

-20%
0
Brand: Torser
Nu mai face parte din oferta noastra Transport Gratuit

Comanda Torser cu o Reducere de 20%

Torser este considerat un mini aparat de biorezonanta personal

Totul din jurul nostru este energie. Se poate atinge, vedea, gusta si mirosi. Aceasta este reprezentata atat de corpul nostru, cat si de sol, diverse obiecte, plante, practic tot ceea ce este pe aceasta planeta este compus din molecule, aceasta fiind rezultatul atomilor, care si acestia la randul lor sunt alcatuiti din protoni, neutroni si electroni, practic intr-un cuvant energie. 

Cu ceva timp in urma, binecunoscutul fizician Einstein, a demonstrat ca E=mc2, practic ca energia este egala cu masa ori viteza luminii la patrat sau pe intelesul tuturor, materia si energia sunt conectate intre ele. Astfel a luat nastere fizica cuantica, aceasta fiind responsabila de studiul functionarii intregii lumi la un nivel microatomic.

Corpul nostru nu este decat o suma a tuturor elementelor energetice ce conlucreaza intr-un mecanism perfect in anumite conditii de viata normale, cum ar fi : un regim alimentar sanatos si echilibrat, odihna suficienta, echilibru din punct de vedere emotional si mental, lipsa unor situatii stresante repetitive si constante, o buna relaxare mentala si fizica, etc. 

Dupa cum bine stim, mediul si lumea in catre traim nu ne ofera aceste beneficii de a avea o viata echimibrata si lipsita de presiune si stres si nici alimentatia nu ne mai ajuta in acest sens, datorita tuturor alimentelor pline de substante nocive. Toti acesti factori reprezinta pentru corpul nostru atacuri destul de importante si dezechilibrante. 

Toate aspectele precum o situatie stresanta, o trauma suferita, o alimentatie dezechimibrata, relatii toxice si nocive, etc. sunt factori ce contribuie la producerea unui dezechilibru energetic pentru corpul nostru. Cum identificam acest dezechilibru? In primul rand simptomele pe care le veti resimti sunt minore la inceput si poate nici nu veti acorda foarte mare atentie: raceli nesemnificative, dureri de cap moderate, lipsa chefului, o usoara oboseala, etc. 

Cum luptam impotriva dezechilibruluii energetic? TORSER este un produs ce vine in ajutorul dumneavoastra in acest sens. Torser este un dispozitiv ce va ofera o protectie contra efectelor radiatiilor electromagnetice. Torser este considerat un produs ce stimuleaza bioenergia prin utilizarea biorezonantei de uz extern, fara a se conecta la o sursa electrica.


Oferte Torser
La 2 dispozitive Torser comandate beneficiati de Reducere 30%  si Transport Gratuit
La 3 dispozitive Torser primiti cadou inca 1 Torser - reducerea fiind astfel de 40% si beneficiati si de Transport Gratuit
La 5 dispozitive Torser primiti cadou inca 2 Torser - reducerea fiind astfel de 43% si beneficiati si de Transport Gratuit

Promotiile se cumuleaza astfel incat daca acum luati 2 dispozitive Torser la urmatoare comdanda beneficiati de 1+1 Cadou  (pentru 3+1 ) sau 3+2 cadou (pentru 5+2)

1. Descriere dispozitiv Torser.

Torser se prezinta sub forma portabila ce contribuie la asigurarea echilibrului bioenergetic si confera o protectie impotriva radiatiilor electromagnetice sau de alta natura.

Cum functioneaza Torser? 

Dispozitivul Torser prezinta la baza sa o tehnologie ce se bazeaza pe anumite legi ce fac referire la interactiunea dintre campurile informationale.
Datorita proprietatilor sale si a actiunii pe care o are, Torser actioneaza asupra corpului uman ca un protector si echilibrator bioenergetic, fiind sustinut de tehnologiile avansate din aria fizicii cuantice.

Cui se adreseaza Torser si ce beneficii ofera?

Torser este recomandat in cazul persoanelor ce utilizeaza in mod constant si pe perioade lungi de timp calculatoare/laptopuri, televizoare, telefoane mobile, cuptoare cu microunde, practic toate aparatele electronice ce produc radiatii pentru corpul uman.
Cu ajutorul dispozitivului Torser ne putem proteja de dezechilibrul electromagnetic care se produce in momentul utilizarii unor astfel de dispozitive. Practic, toate aparatele electronice in functiune, produc campuri de torsiune de stanga, avand o influenta negativa asupra persoanelor care le utilizeaza. Torser este dispozitivul ce vine in ajutor in astfel de situatii oferint protectie organismului nostru

Torser actioneaza ca un neutralizator si protejeaza organismul nostru de radiatiile electromagnetice 

Torser contribuie la protejarea organismului nostru contra radiatiilor electromagnetice, datorita unei metode revolutionare, ce asigura o bariera impotriva radiatiilor cauzate de dispozitivele si aparatele electronice dar si a energiilor negative ale oamenilor din jur. Efectul produsului Torser este sustinut de nenumarate studii efectuate de catre cercetatori in acest domeniu.

2. In ce situatii se poate utiliza Torser.

Torser are o utilitate multipa si anume:

  • contribuie la eliminarea factorilor si a stresului din diferite incaperi si spatii;
  • ajuta la regasirea echilibrului corpului uman din punct de vedere energetic;
  • ajuta la echilibrarea corpului fizic cu cel energetic
  • ofera protectie corpului, prin actiunea sa de eliminare si protejare a acestuia impotriva radiatiilor electromagnetice ce sunt produse de catre dispozitivele si aparatele electronice - telefoane mobile, televizoare, aparate radio, calculatoare sau laptopuri, antele folosite in telecomunicatii, cuptoare cu microunde, etc. 


3. Beneficiile oferite de utilizarea dispozitivului Torser.

Din cauza faptului ca organismul nostru este expus actiunii radiatiilor electromagnetice, acesta prezinta simptome precum: stari de oboseala si nervozitate, dureri de cap, anumite afectiuni la nivelul pielii, insomnie, etc. Tot acest cumul de simptome negative, contribuie la un dezechilibru la nivelul sistemului nervos, imunitar, endocrin, etc. Din cauza acestor dezechilibre, se pot manifesta afectiuni de mai multe tipuri si anume: intestinale, dermatologice, cardiovasculare, etc.

Cu Torser, toate aceste temeri pot disparea, dupa numai cateva zile de la utilizarea acestuia. Persoanele care au utilizat dispozitivul Torser, au afirmat ca dupa cateva zile au observat o imbunatatire a calitatii vietii si anume:

  • recastigarea echilibrului psihic;
  • calitate imbunatatita a somnului;
  • un ritm accelerat de vindecare in cazul urmarii unor terapii sau tratamente;
  • aplicat dispozitivul Torser pe anumite zone dureroase, acesta a contribuit la ameliorarea durerilor;
  • zonele afectate de senzatiile de furnicaturi, au fost si ele in grija dispozitivului Torser.

Astfel, o data utilizat sau aplicat pe zonele cu probleme, Torser contribuie la reechilibrarea campului energetic. Efectele  Torser au fost confirmate de numeroase studii in acest domeniu sau cu ajutorul unor aparate medicale, precum complexul computerizat GDV sau cu ajutorul aparatelor de biorezonanta.


4. Cum functioneaza Torser.

Pe parcursul functionarii dispozitivelor electrice, acestea produc radiatii, practic creaza campuri de torsiune de stanga, ce contribuie intr-o maniera negativa asupra persoanelor ce le utilizeaza. Datorita acestor capuri de stanga, organismul uman este afectat, iar protectia acestuia impotriva lor nu se poate efectua in mod natural. 

Utilizarea dispozitivului Torser, contribuie la devierea acestor radiatii prin emiterea campurilor de torsiune de dreapta, neutralizand astfel campurile de stanga care ataca organismul nostru. Datorita utilizarii dispozitivului Torser, organismul poate avea o buna functionare si poate contribui la refacerea zonelor afectate.

Ca si perioada de utilizare a dispozitivului Torser, aceasta este 8-10 ani si raza sa de actiune este resimtita pana la 2,5 metri. Datorita avantajului pe care il prezinta de a nu se incarca electric, Torser nu afecteaza corpul uman cu energie electromagnetica negativa.

Torser are actiune asupra nivelelor principale ale organismului si anume: cel informational, fizic si energetic.

Dispozitivul Torser se utilizeaza pentru dobandirea echilibrului bioenergetic si pentru contributia sa in ameliorarea stresului, oboselii si durerilor de la nivelul diferitelor organe
Doar purtarea dispozitivului Torser asupra dumneavoastra, va va conferi o stare de bine pentru intregul organism si contribuie astfel si la preventia afectiunilor.
Torser se recomanda atat copiilor, cat si persoanelor adulte, avand o contributie importanta asupra intaririi sistemului nostru imunitar.

Pareri Torser

Nu exista nici o parere despre acest produs.

Spune-ti parerea si acorda o nota acestui produs.

Successs
Fail

Produse Asemanatoare

Transport Gratuit
-30%

Torser 2 bucati

2395 lei1677 lei
2395 lei 1677 lei x 1 buc = 1677 lei
Transport Gratuit
-40%

Torser 3+1 Cadou

4791 lei2875 lei
4791 lei 2875 lei x 1 buc = 2875 lei
Transport Gratuit
-43%

Torser 5+2 Cadou

8383 lei4790 lei
8383 lei 4790 lei x 1 buc = 4790 lei
Transport Gratuit
-20%

Torser

1198 lei958 lei
1198 lei 958 lei x 1 buc = 958 lei
2 bucati, Reducere 30 %

Istoricul tau de navigare