Antioxidanti Antioxidanti

Cele mai apreciate produse cu efect puternic antioxidant!

Antioxidantii sunt esentiali pentru mentinerea sanatatii si vitalitatii intregului organism. Principala lor actiune se refera la protectia celulara prin prevenirea stresului oxidativ si reducerea actiunii radicalilor liberi. Mai jos gasiti cele mai apreciate suplimente naturale cu efect antioxidant cu formule studiate si eficiente in gestionarea diferitelor afectiuni cat si pentru sustinerea imunitatii organismului.

Formulele complexe, inovatoare, cu biodisponibilitate maxima la nivelul tesuturilor cresc energia celulara, previn proliferarea celulelor deteriorate si promoveaza un stil de viata sanatos si echilibrat!

Antioxidantii se regasesc in anumite alimente si au abilitatea de a preveni unele dintre daunele cauzate de radicalii liberi prin neutralizarea lor. 

Procesul de oxidare din corpul uman deterioreaza membranele celulare si alte structuri, inclusiv proteinele celulare, lipidele si ADN-ul. Corpul poate face fata unor radicali liberi, insa cu toate acestea, daunele cauzate de o supraincarcare de radicali liberi in timp pot deveni ireversibile si pot conduce la dezvoltarea afectiunilor cardiace, oncologie si la nivelul ficatului.

Suplimentele alimentare bogate in antioxidanti pot ajuta la reducerea riscului multor afectiuni, precum cele mentionate anterior. Antioxidantii elimina radicalii liberi din celulele corpului si previn sau diminueaza daunele cauzate de oxidare. 

Seleniul, vitamina C, vitamina E si beta-carotenul sunt antioxidanti gasiti in plante. De asemenea, organismul poate produce proprii antioxidanti, precum coenzima Q10 si glutation, dar nivelul antioxidantilor intracelulari depinde aproape in totalitate de alimentele pe care le consumam. Din cauza  alimentatiei sarace in nutrienti, consumul supliementelor alimentare ce contin antioxidanti poate fi de folos in acoperirea necesarului de substante nutritive.


Rolul antioxidantilor in organism

Principalul rol confirmat de specialisti este acela de a oferi protectie celulara si de a incerca sa reduca daunele provocate de anumiti factori precum alimentatia nesanatoasa, poluarea, stresul. Prin prevenirea oxidarii moleculelor antioxidantii sustin buna desfasurare a proceselor organismului in ceea ce priveste regenerarea si sustinerea activitatii imunologice.

Exista la momentul actual numeroase suplimente ce contin ambele variante de antioxidanti liposolubili si hidrosolubili iar acestia actioneaza in special in eliminarea actiunii radicalilor liberi. Stim ca organismul noastru prin deseurile organice produce radicali liberi. Fara un control al nivelului acestora in organism, celulele si tesuturile sunt afectare, degradare si cresc riscul dezvoltarii diferitelor afectiuni cronice sau acute. Antioxidantii din suplimente, precum cele prezentate mai sus, au capacitatea de a combate efectele posibil devastatoare la care radicalii liberi ii au la nivelul corpului nostru.

Activitata antioxidantilor in ameliorarea efectelor radicalilor liberi

Antioxidantii pot preveni  o serie de efecte nedorite produse de radicalii liberi in oraganism precum slabirea sistemului imunitar, functiilor hepatice, pulmonare sau renale. Amintim aici si ca principala cauza a desvoltarii afectiunilor oncologice si nu numai este un nivel crescut de radicali liberi in organism.

Suplimentele naturale care ofera o concentratie mare de antioxidanti pot fi de un real suport pentru sanatatatea noastra. Antioxidantii ajuta astfel la intarirea sistemului imunitar si cresterea barierei de aparare a organismului, pot reduce dezvoltarea diferitelor infectii, ajuta la o mai buna oxigenare a sangelui si de asemenea la o asimilare mai buna a nutrientilor la nivel celular.

Studiile efectuate de specialisti au demonstrat de asemenea eficienta antioxidantilor in reducerea riscului dezvoltarii afectiunilor oncologice.

Alimentatia este un alt factor important in furnizarea necesarului de antioxidanti in organism. Legumele, fructele, uleiurile vegetale, cerealele sunt surse naturale de antioxidanti ce pot completa dieta noastra zilnica. Specialistii recomanda astfel adoptarea unei diete care sa includa alimente sanatoase pentru a completa deficitul organismului de antioxidanti. Suplimentarea se poate realiza si cu ajutorul produselor naturale dezvoltate de acestia cu concentratii optime de substante antioxidante precum sunt cele de mai sus Bio Diamond, Vitamina C, Rezveratrolul, Vibracell si nu numai.


Beneficii suplimente alimentare cu rol antioxidant:

 • Antioxidantii ne ajuta sa ne protejam celulele de daunele provocate de radicalii liberi;
 • Contribuie la protectia ADN-ului;
 • Inhiba imbatranirea prematura a pielii;
 • Diminueaza riscul dezvoltarii afectiunilor oncologice, cardiace si a diabetului;
 • Pot reduce stresul oxidativ;
 • Au abilitatea de a sprijini sanatatea mentala si a creierului;
 • Pot reduce incidenta afectiunilor neurodegenerative;
 • Ajuta la sustinerea imbatranirii sanatoase a pielii;
 • Antioxidantii sunt benefici in preventia afectiunilor oculare legate de varsta.


Ingrediente active regasite in suplimentele alimentare cu rol antioxidant:

 • Vitamina C contribuie la cresterea, dezvoltarea si refacerea tuturor tesuturilor organismului si sprijina buna functionare a sistemului imunitar.
 • Quercetin neutralizeaza daunele produse de radicalii liberi, diminueaza inflamatiile si riscul afectiunilor oncologice, neurologice si cele cardiace.
 • Extractul de Ceai Verde reprezinta o sursa bogata de antioxidanti ce ajuta la imbunatatirea functiilor creierului.
 • Ganoderma Lucidum fortifica sistemul imunitar, ofera proprietati anticancerigene, amelioreaza starile depresive si sprijina sanatatea inimii.
 • Laptisoul de matca este un bun antiinflamator si antioxidant si promoveaza refacerea celulelor pielii.
 • Licopenul este un antioxidant puternic, imbunatateste sanatatea inimii si reduce riscul dezvoltarii cancerului.
 • Reishi echilibreaza nivelul colesterolului, scade tensiunea arteriala si diminueaza starile de oboseala.
 • Resveratrolul detine efecte antioxidante si antiinflamatorii, oferind in acest mod protectie organismului de afectiuni precum cancerul, Alzheimer sau diabet.
 • Vitamina E promoveaza sanatatea pielii si ofera calitati anti-imbatranire.
 • Uleiul de Krill mentine sanatatea inimii si amelioreaza inflamatiile din organism.
 • Coenzima Q10 este benefica in cazul insuficientei cardiace, durerilor toracice si hipertensiunii arteriale.
 • Propolisul detine proprietati antifungice, antimicrobiene, antitumorale si antiinflamatorii.
 • Vitamina D ajuta la reglarea cantitatii de calciu si fosfat din organism.

Aici gasiti cele mai vandute produse naturale cu efect antioxidant la cel mai bun pret garantat!