Vitamina C Lipozomala Vitamina C Lipozomala

Cea mai variata gama de Vitamina C Lipozomala

Vitamina C lipozomala reprezinta ultima inovatie in domeniul suplimentelor alimentare si nutritiei celulare in ceea ce priveste mentinerea santatii. Principiile active oferite de vitamina C acum cu o biodisponibilitate de pana la 98% si o similare optima la nivel celular in formula noua lipozomala. Cele mai apreciate produse cu Vitamina C Lipozomala.

Stim ca Vitamina C este necesara pentru numeroase procese ale organismului nostru. Aceasta este indispensabila producerii de colagen, o proteina necesara pentru piele, tendoane, ligameinte, pentru toate tesuturile conjunctive.

Vitamina C lipozomala reprezinta ultima inovatie in domeniul suplimentelor alimentare si ofera o alternativa eficienta a vitaminei C traditionale. Formula este aceeasi insa sistemul de procesare permite o asimilare net superioara la nivel celular. Microincapsularea lipozomala a vitaminei C permite protejarea celulelor si asimilarea optima. Principiile active sunt protejate de procesele digestive si ajung in organism acolo unde este nevoie, isi pastreaza integritatea pe tot parcursul pana la celula tinta.

Datorita tehnologiei lipozomale se poate creste asimilarea nutrientilor la nivel celular prin microincapsularea ingredientelor active in aceste membrane protectoare, numiti lipozomi. Aceasta metoda unica de administrare a vitaminei C ofera protectie de oxidare si degradare, asigurand o biodisponibilitate de aproape 100%.
La momentul actul Vitamina C Lipozomala este cea mai eficienta formula cu asimilare maxima si cu efecte vizibile inca din prima perioada de utilizare