Victor Bogdan

Domnul Inginer Victor Bogdan este unul dintre ucenicii vestitului tamaduitor Valeriu Popa, de la care a mostenit tratamentele cu apa distilata, automasajul si regimurile alimentare stricte, cu ajutorul carora a ajutat foarte multi bolnavi de-a lungul timpului.

Mai mult decat atat, acesta s-a remarcat datorita inventiei sale in domeniul suplimentelor naturale: produsul APISAN FORTE, o combinatie deosebita de produse apicole, care are rezultate remarcabile in ameliorarea multor afectiuni, atat acute, cat si cronice.Povestea domnului Ing. Victor bogdan incepe in 1975, un moment nefast pentru acesta - avea mari probleme cu inima. Dl. Ing. relateaza ca in urma terapiei medicamentoase nu s-a inregistrat nicio ameliorare. Astfel, pornind de la observatiile unui medic german care afirma ca apicultorii nu se imbolnavesc de inima niciodata, domnul Ing. Victor Bogdan se dedica apiterapiei - o terapie alternativa si complementara, care utilizeaza produsele apicole (miere, polen, laptisor de matca, propolis, venin de albine) pentru prevenirea diferitelor afectiuni sau ca tratament naturist. La scurt timp de la inceperea administrarii produselor apicole, a inceput sa se observe si rezultatele: inima functiona mai bine, nu mai obosea la fel de repede, simtea o crestere semnificativa a energiei si a randamentului organismului, ba chiar si starea lui de spirit se imbunatatise considerabil.

Cercetatorii au concluzionat ca mierea de salcam hraneste muschiul cardiac, fiind ca o benzina buna pentru o masina. Aceasta, consumata zilnic, ii ofera inimii tot ce are nevoie pentru a functiona in parametrii maximi.

Odata pornit pe acest drum, Dl. Ing. Victor Bogdan formeaza o ferma apicola, pe care o ingrijeste chiar dansul, cu multa dedicare. Vazand rezultatele deosebite ale produselor apicole si vindecandu-si problemele de sanatate, acesta din ce in ce mai interesat sa obtina din stupina lui numai produse apicole de calitate premium, din care sa produca remedii apiterapeutice valoroase.

Dl. Ing. Victor Bogdan a studiat atat cercetarile realizate in perioada 1975-1985, publicate in lucrarile de apiterapie in Romania, cat si observatiile cercetatorilor germani si francezi in domeniul apiterapiei. Astfel, reuseste sa puna bazele formulei produsului Apisan Forte, in care a combinat tot ce este mai bun si mai sanatos, din produsele apicole - un produs unic si complex, care ofera maximul de beneficii terapeutice.

La indrumarea d-lui dr. Octavian Popescu a depus documentatia pentru aprobarea de catre Ministerul Sanatatii pentru distribuirea produsului Apisan Forte ca supliment alimentar apiterapeutic in 2003 si obtinerea Brevetului de Inventie OSIM-Romania 2006.

Apisan Forte a fost remarcat si atestat la Saloanele de Inventii de la Geneva, Bruxelles si Bucuresti, obtinand medalia de aur la toate cele mentionate, la sectiunea Sanatate. Asociatia Inventatorilor din Hong Kong a oferit dlui Ing Victor Bogdan la Geneva cupa pentru cea mai buna inventie a anului 2008 - Apisan Forte!

De asemenea, tot in anul 2008, dl. Ing. Victor Bogdan obtine urmatoarele:
 • Cupa decernata de Asociatia inventatorilor din Hong Kong la Salonul de Inventii de la Geneva;
 • Medalia de Aur la Salonul international de inventii si tehnologii noi INVENTIKA - Bucuresti;
 • Medalia de Aur la Salonul international de inventii si tehnologii noi Bruxelles - EUREKA;
 • Medalia de Aur la Salonul international de inventii GENEVA;

Ce este Apisan Forte?


Apisan Forte are un continut bogat in polen, miere, aminoacizi esentiali, vitamine hidrosolubile și liposolubile, acizi nucleici (ADN și ARN), substante antioxidante. 
De asemenea, a fost conceput ca fiind un supliment nutritiv viu, obtinut fara prelucrare termica, astfel incat organismul sa poata asimila cu usurinta toate proprietatile benefice din ingredientele apicole. Indiferent ca este administrat profilactic sau terapeutic, Apisan Forte completeaza cu succes dieta zilnica, pentru un organism sanatos si echilibrat.

Care sunt beneficiile Apisan Forte?
 • detine proprietati antioxidante, reducand si eliminand radicalii liberi rezultati din metabolismul celular general, responzabili de aparitia prematura a procesului de imbatranire;
 • contribuie la buna functionare a ficatului si inimii;
 • stimuleaza spermatogeneza si in acelasi timp creste fertilitatea;
 • are proprietati antiinflamatorii (ajuta la reducerea discomfortului provocat de reumatism, artrita, ateroscleroza);
 • sprijina procesul de recuperare al corpului in perioada de convalescenta;
 • stimuleaza energetic si bioenzematic activitatea creierului in anumite perioade critice ale evolutiei sale (la copii in perioada de crestere, dar si la tinerii si varstnicii cu afectiuni cerebrale acute sau cornice)
 • are efect antibacterian, ajutand la grabirea procesului de cicatrizare a leziunilor cutanate (plagi, ulcere varicoase, arsuri, escare) si totodata poate combate infectiile locale;
 • are efect pulmo-protector, favorizeaza expectoratia si ajuta la eliberarea cailor respiratorii;
 • previne sau contribuie la ameliorarea dereglarilor hormonale;
 • prin continutul bogat de rutin, mentine sanatatea peretilor vasculari;
 • intarzie sau amelioreaza evolutia hipertorfiei de prostata;
 • poate reduce consecintele subnutritiei si ale alcoolismului cronic asupra organismului;
 • imbunatateste performantele psihice si fizice;
De asemenea, administrarea produsului Apisan Forte are efecte benefice asupra afectiunilor cronice mai grave, oferind un suport insemnat atat imunitatii, cat si echilibrarii functiilor organismului pe perioada diferitelor terapii, inclusiv a celor oncologice. Acesta se poate folosi ca adjuvant in diferite forme de cancer, in paralel cu terapia de specialitate, pentru a creste raspunsul imun al organismului si pentru a reduce starile de slabiciune, inapetenta si durerile resimtite pe perioada acestora.

Concluzii

Apisan Forte este o inventie extraordinara si este cel mai premiat produs apicol romanesc la Saloanele Internationale de Inventica si Tehnologii Noi. Conceptul de a integra in miere doar produse apicole pure, creste sinergia produselor apicole pure, amplifica sinergia principiilor active, astfel incat organismul sa raspunda prompt la actiunea acestuia. 

Se poate administra in acest fel atat pentru intretinere, ca suport in cresterea energiei, pentru reducerea oboselii si revitalizarea organismului, cat si ca adjuvant natural in gestionarea diferitelor afectiuni cronice sau acute.

Apisan Forte este calea catre recastigarea sanatatii, energiei si vitalitatii organismului!