Produse cu Taurina Produse cu Taurina

Cele mai vandute Produse cu Taurina!

Gama de produse cu taurina ofera o asimilare mai buna la nivel celular a principiilor active. Vom intalni astfel vitamine si minerale cu taurina, extracte de plante si microelemente esentiale mentinerii sanatatii. Taurina si Ceaiul verde reduc activitatea radicalilor liberi si ajuta la o crestere a energiei celulare si revitalizarea organismului. Flavonoidele faciliteaza azimilarea nutrientilor la nivel celular.

In cadrul acestei categorii vom regasi suplimente alimentare ce au in cadrul compozitiei lor Taurina, pe langa alte substante nutritive benefice pentru buna functionare a organismului.
Taurina are functii importante in inima si creier, avand abilitatea de a aduce beneficii persoanelor cu insuficienta cardiaca prin scaderea tensiunii arteriale si prin calmarea sistemului nervos. 

Beneficii Produse cu Taurina:
- Contribuie la sustinerea proceselor metabolice si digestive;
- Sprijina ficatul in producerea de saruri biliare, care descompun grasimile din intestine;
- Au abilitatea de a imbunatati performantele fizice, prin echilibrarea nivelului de energie din organism si ameliorarea starilor de oboseala;
- Faciliteaza recuperea sistemului muscular dupa efort;
- Contribuie la reducerea tensiunii arteriale crescute, la imbunatatirea fluxului sanguin si la promovarea sanatatii arterelor, reducand in acest mod riscul afectiunilor cardiovasculare;
- Favorizeaza functiile cognitive in situatia persoanelor in varsta.