NaturoPath

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse NaturoPath la cel mai bun pret!

NaturoPath calea naturala spre sanatate! Produse naturale cu efect antiinflamator si reparator pe baza de extracte de plante. Agiflex, Colaforce si Venactiv la cel mai bun pret! Acum si in Romania!

Acum puteti gasi si in Romania  cele mai vandute produse realizate de laboratoarele NaturoPath, Portugalia - Venactiv, Agiflex si CollaForte.

Venactiv este un gel hranitor si hidratant, bogat in principii active naturale, cu un mecanism de actiune dublu si efect rapid. Acesta ajuta la mentinerea sanatatii venelor, reduce senzatia de picioare obosite sau greutate in picioare si cel ami important are capacitatea de a reduce dimensiunile varicelor dureroase.
Asadar, daca va doriti picioare frumoase, fara vene vizibil inestetice sau varice dureroase, incercati Venactiv si cu siguranta nu veti regreta.
Venactiv este prezent pe piata din Europa de peste 30 de ani ceea ce reprezinta si garantia calitatii! Efectul este rapid si de durata.

Un alt produs realizat de NaturoPath care se bucura de asemenea de un succes si efecte deosebite este Collaforce. Acest gel combina ingrediente studiate si recunoscute pentru efectul lor reparator la nivelul articulatiilor. Formula Collaforce contine Colagen, Arnnica, Glucozamina, Condroitina, Laptisor de matca si alte ingredeiente benefice pentru sustinerea sanatatii osteoarticulare.

Collaforce de la NaturoPath imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor si de asemenea favorizeaza regenerarea articulatiilor lezate, cartilajelor, ligamentelor si tendoanelor. Acest gel are capacitatea de a stimula microcirculatia si este benefic in sustinerea mobilitatii si sanatatii articulatiilor. Poate fi utilizat in fizioterapie.

Cu o experienta de peste 34 ani in domeniu si peste 200 de produse elaborate pana in prezent NaturoPath aduce in Romannia cele mai vandute antiinflamatoare din Europa. Alternativele naturale propuse pentru mentinerea sanatatii generale ofera un suport natural si eficient tot mai utilizat in ultima perioada pe langa terapiile de specialitate pentru recuperare si gestionarea diferitelor afectiuni.

NaturoPath asadar vine in Romania cu produse deosebite precum Agiflex, Venactiv sau Collaforce. Produse care au la baza principiile fitoterapiei si homepate eficiente in reducerea in special a durerilor osteoarticulare.
Agiflex contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, protejarea integritatii structurii osoase, Collaforce care ofera efect decongestionant, relaxant asupra articulatiilor inflamate cat si Venactiv care stimuleaza circulatia sanguina. Impreuna, produsele NaturoPath contribuie la reducerea durerilor articulare, reducerea inflamatiilor, recuperarea in urma traumatismelor sau a antrenamentelor intense.

NaturoPath aduce astfel in Romania doau produse de top in sustinerea mobilitatii si sanatatii articulatiilor. Pot fi utilizate la orice varsta atat de varstnici cat si de persoanele care isi petrec mult timp in picioare sau sportivilor.

Bucurati-va de sanatate cu produsele NaturoPath, si ce cel mai avantajos pret oferit! 

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse NaturoPath de minim 200 lei.