Mario Badescu

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Mario Badescu la cel mai bun pret!

Mario Badescu Skin Care, o traditie de peste 40  de ani in domeniul frumusetii si cosmeticii. Puteti obtine o piele ferma, neteda si hidratata cu produsele de excelenta Mario Badescu. Produse premium utilizate si apreciate de renumite celebritati hollywoodiene.

Istoria brandului Mario Badescu Skin Care a inceput in SUA prin anul 1960 cand celebrul roman a inceput sa dezvolte o linie de creme si lotiuni pentru ingrijirea pielii. Produsele si-au gasit locul inca de la lansare in rutina zilnica a celebritatilor de la Hollywood precum Martha Steward, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker si multe alte staruri. Intreaga gama de produse dermatocosmetice reprezinta un rasfat pentru pielea noastra si azi ne putem bucura de distribuirea acestora si in Romania.

In 1967, romanul Mario Badescu si-a deschis primul salon de cosmetica in New York oferind astfel terapii de lux de infrumusetare pe baza de produse naturale. Produsele realizate se bucura de un real succes in toata lumea si ofera sansa oricarei femei sa isi completeze ritualul de infrumusetare si sa se bucure de o piele ferma, neteda, fara imperfectiuni, exact asa cum isi doreste, cu linia de creme si cosmetice Mario Badescu.

Alege produsele Mario Badescu Skin Care la cele mai bune preturi si bucura-te de o piele frumoasa indiferent de varsta precum celebritatile hollywoodiene!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Mario Badescu de minim 490 lei.