Liposuctie Alimentara Liposuctie Alimentara

Ce este Liposuctia alimentara?

Liposuctia alimentara este o metoda revolutionara, naturala si noninvaziva de reglare a greutatii corporale, bazata pe aminoacizi esentiali cu o valoare biologica crescuta. Liposuctia alimentara foloseste aminoacizii pentru stimularea producerii energiei din depozitele de grasime si astfel promoveaza o reducere naturala si corecta in greutate si reglarea metabolismului.


Liposuctia alimentara este astfel un program de dietoterapie prin care se poate reduce surplusul de kilograme sigur si in mod sanatos pentru organism.

Cum functioneaza Liposuctia alimentara?

Este important de mentionat faptul ca Liposuctia alimentara este un program recomandat persoanelor care isi doresc atat reducerea greutatii corporale cat si mentinerea sanatatii organismului si adoptarea unui stil de vita sanatos.

Liposuctia alimentara pe baza de aminoacizi esentiali se produse in etape si accelereaza mai multe procese metabolice:
  • in primul rand stimuleaza activitatea lipolizei bazice  - eliminarea grasimilor, descompunerea trigliceridelor din rezervele de grasime
  • dupa aceasta etapa se initiaza lipoliza indusa prin secretia de adrenalina (stres, efort fizic, sport)
  • in urma acestei etape secundare, treptat se inhiba lipogeneza - reducerea formarii trigliceridelor dupa fiecare masa
  • a patra etapa presupune inhibarea adipogenezei proces care previne formarea depozitelor de grasime prin reducerea transformarii celulelor de grasime 

Aceste etape sunt graduale si contribuie la determinarea organismului sa produca energia necesara, vitala din depunerile de grasime in general perioada este de 10 -21 zile

Tinand cont de specificatiile si recomandarile specialistului, puteti vedea primele rezultate ale liposuctiei alimentare chiar din primele 72 ore.
Programul de liposuctie alimentara isi propune sa foloseasca resursele organismului - depozitele de grasime in producerea de energie - si  reglarea greutatii corporale intr-un mod sanatos si noninvaziv.
Liposuctia Alimentara este rezultatul scaderii in greutate prin reducerea stratului de grasime.

Cui se adreseaza Liposuctia Alimentara?
Liposuctia Alimentara se adreseaza persoanelor supraponderale si persoanelor care isi doresc dobandirea greutatii optime intr-un mod natural, sanatos si noninvaziv, perfect adaptat pentru imbunatatirea metabolismului si sanatatii generale.
Daca nu aveti afectiuni hepatice grave ale ficatului (hepatite) sau afectiuni cronice renale (blocaje renale), daca nu aveti afectiuni hormonale sau cu glanda tiroida, daca nu aveti diabet tip 1, puteti sa beneficiati de liposuctia alimentara intr-un mod absolut natural si 

Ce presupune Liposuctia alimentara?

Prin adoptarea programului de Liposuctie alimentara organismul nostru va fi educat sa isi foloseasca propriile resurse de grasime pentru producerea energiei celulare si vitalitatii. Cum are loc acest lucru: in momentul in care organismul nostru are nevoie de energie, va incepe sa consume din rezervele de grasime prin mobilizarea trigliceridelor. In urma acestui proces are loc hidrolizarea grasimilor cu ajutorul lipazei (o enzima sensibila la trigliceride). Urmatorul pas este facut de acizii grasi care sunt transportati in mitocondriile celulelor, acestia au la randul lor nevoie de energie obtinuta cu ajutorul carnitinei, la final in mitocondrii va avea loc beta-oxidarea grasimilor moment in care incepe producerea de energie.

Liposuctia alimentara este asadar un program de gestionare a greutatii corporale natural si perfect adaptat pentru fiecare persoana in parte, in functie de varsta, inaltime, greutate, stil de viata si alimentatie.
Programul de Liposuctie alimentara este structurat in asa maniera incat sa fie usor de urmat. Veti primi asadar informatii cu privire la ce trebuie sa faceti, cum sa faceti, informatii cu privire la mesele zilnice, ore de masa adaptat pentru fiecare zi in parte. 

Cat pot slabi cu programul Liposictie alimentara?
In functie de fiecare organism in parte se pot pierde in medie 5-10 kg pe perioada unui program. Este important pentru a obtine cele mai bune rezultate sa urmati toti pasii mentionati in program cat si programul de mese si restul informatiilor. Important de mentionat aici este si faptul ca programul este conceput astfel incat sa nu se produca efectul de yo-yo si sa va puteti mentine greutatea optima.

De ce liposuctie alimentara in loc de liposuctie chirurgicala?
In primul rand, Liposuctia alimentara este o terapie naturala noninvaziva care are loc treptat prin transformarea grasimilor corporale in energie. Prctiv organismul este stimulat sa consume rezervele proprii de grasime intr-un mod natural si eficient. Formula Lipo Alpha si Lipo Beta este special conceputa impreuna cu nutritionisti astfel incar zilnic sa beneficiati de vitamine, minerale si nutrienti importanti organismului nostru. Comparativ cu Liposuctia chirurgicala unde este nevoie de recuperare si organismul este supus unui anumit stres si necesita o anumita perioada de recuperare, Liposuctia Alimentara ofera efecte vizibile inca din prima saptamana. 


Principiile de baza ale protocolului Lipo Diet!
Liposuctia noninvaziva este unul din brandurile protejate ale International Health si a fost conceput din dorinta de sanatate, siguranta si calitate, care sa ofere un suport nutritional adecvat persoanelor care se confrunta cu oscilarea greutatii corporale, obezitate.
Protocolul isi propune astfel sa ofere informatii de baza in mentinerea unei diete sanatoase si cum este mai usor de integrat in programul nostru zilnic pentru refacerea starii de sanatate si cresterea calitatii vietii.

Protocolul Lipo Diet - Liposuctie alimentara contine astfel o dieta energetica restrictiva care se mentine pe o perioada de minim 14 zile. Alimentele recomandate apartien alimentatiei mediteraneene astfel incat sa ofere un impact benefic asupra organismului si sa sustina echilibrul de nutrienti necesari in special in perioadele de dieta sau programele de slabire.
Ingredientul de baza este Konjac glucomannan un element utilizat in majoritatea produselor de gestionare a greutatii deoarece ajuta la reglarea metabolismului glicemic si lipidic - reglarea nivelului de zahar si grasimi din sange.
Lipo Diet - Liposuctie alimentara este un protocol testat clinic la Institutul de Cercetari Biotehnologice - Clinica de nutritie. Eficienta acetuia fiind sigura si cu rezultate confirmate.
Mentionam de asemenea importanta aminoacizilor in procesul de liposuctie alimentara acestia fiind responsabili de topirea grasimii in special a celei viscerale. Acesti aminoacizi sunt produsi in Germania la cele mai inalte standarde moderne si farmaceutice. In plus mentionam ca aminoacizii sunt si cei care ajuta la conservarea masei musculare pe perioada protocolului de liposuctie alimentara si sunt esentiali in metabolizarea grasimilor si cresterea energiei organismului.

Programul Lipo ofera aproape acelasi efect ca lipozuctia chirurgicala insa fara dureri la nivelul abdomenului, bratelor, gatului, soldurilor ca in cazul interventiilor invazive.
Liposuctia ofera efecte maxime si vizibile in perioade scurte de timp si ofera suport organismului sa se adapteze la noua dieta si greutate.

Numeroase persoane din intreaga lume au ales varianta de liposuctie alimentara atat pentru efectele rapide si noninvazive cat si din punct de vedere al costurilor comparativ cu varianta chirurgicala.