Damnacanthus


Damnacanthus este un soi de arbust din familia Rubiaceae, care se gaseste in Asia. In medicina traditionala chineza, Damnacanthus este cunoscut sub numele de Huci. Damnachantus a fost folosit ca remediu, in medicina traditionala asiatica, pentru afectiuni digestive precum indigestie, arsuri la stomac, inlatura parazitii, fungii si bacteriile rele, amelioreaza afectiunile vezicii biliare. De asemenea, Damnacanthus stimuleaza actiunea celulelor albe din sange, numite macrofage, astfel inlaturand cu mai multa usurita infectiile din organismul nostru.

Totusi, planta Damnacanthus este apreciata in special pentru efectele benefice pe care le genereaza asupra aparatului reproducator maculin. 

Avand proptietati antiinflamatoare, sustine buna functionare a prostatei. Odata cu inaintarea in varsta, barbatii se confrunta cu afectiuni ale prostatei. O prostata inflamata va ingreuna urinarea. De asemenea, Damnacathus favorizeaza echilibrarea hormonilor masculini, astfel marind apetitul sexual. Fiind un bun antiinflamator, ajuta la ameliorarea simtomelor cauzate de artrita.

Daca sunteti in cautarea unui supliment natural afrodisiac, gama de produse Tianli este o alegere excelenta, deoarece a fost conceputa pentru a veni in sprijinul persoanelor care se confrunta cu disfunctii erectile, imbunatatind starea generala si oferind proprietati tonifiante la nivelul intregului organism. 

Produsele Tianli sunt recunoscute pentru efectele lor terapeutice asupra organului reproducator, sustinand cu succes erectiile calitative si durabile, astfel favorizand o viata sexuala implinita si sanatoasa.