Viusid

Comanda Viusid la cel mai bun pret!

Viusid este un supliment natural cu o formula ideala pentru oricine isi doreste un suport pentru sistemul imunitar. Complexul unic de ingrediente bogat in antioxidanti, glucozamina, aminoacizi si extracte de plante ofera un suport esential sistemului imunitar si contribuie la prevenirea diferitelor inflamatii sau infectii.

Viusid este un produs unic eficient cu o structura multimoleculara dedicat sustinereii activitatii sistemului imunitar si protejarea acestuia in fata agresiunilor externe (poluare, virusi, bacterii).
Specialistii au inclus in formula Viusid ingrediente cu potential antioxidant deosebit astfel incat acesta ajuta la reducerea actiunii radicalilor liberi si ofera protectie strucurilor celulare.
Cercetatorii atesta puterea Viusid ca antioxidant, antiinflamator, antiviral si imunomodulator. Datorita complexului de ingrediente, vitamine si minerale si extracte de plante, Viusid sustine functionarea optima a organismului si creste bariera de aparate in cazul diferitilor agenti patogeni.

Formula unica si complexa Viusid, un antioxidant puternic si un imunostimulator eficient.
Stiati ca Viusid in doza de 4 mg ofera o valoare ORAC 
 • echivalenta cu 7.45 kg afine
 • echivalenta cu 2.4 kg ghimbir
 • echivalenta cu 28.5 kg lamai
 • echivalenta cu 7.77 kg rodii
 • echivalenta cu 24 kg guava
 • echivalenta cu 26.8 kg mango

ORAC Oxygen radical absorbance capacity reprezinta capacitatea antioxidanta, capacitatea de a reduce (absorbi) radicalii liberi. Viusid prin sursa de antioxidanti continuta, ofera suport organismului in protejarea celulelor  de actiunea radicalilor liberi 

Cu o experienta de decenii pe piata suplimentelor naturale din Europa, Viusid este disponibil in Romania si este unul dintre cele mai indicare adjuvante pentru sustinerea imunitatii.
Formula Viusid este elaborata de specialisti in asa maniera incat este usor de administrat atat adultilor cat si copiilor pentru sustinerea imunitatii si recuperarii mai usoare din perioadele de convalescenta.
Viusid este un supliment alimentar ortomolecular bogat in substante antioxidante, destinat echilibrarii dietei persoanelor cu deficiente imunitare iar formula sa bogata in principii active il face unic si cu efect rapid.

In plus, Viusid contine ingrediente cu actiune cu spectru larg astfel incat constituie un suport natural si eficient in cazul persoanelor cu afectiuni oncologice, hepatice, cardiovasculare, renale sau pulmonare.
Efectul principal antiviral si antiinflamator este dat de anumite extracte utilizate de specialisti pentru caracterul lor antiviral, calmant la nivelul aparatului respirator.
Daca va confruntati adesea cu hiperaciditate gastrica, Viusid este capabil sa amelioreze starile de disconfort si sa reduca starile de flatulenta, balonare sau inflamatii intestinale.

Viusid are capacitatea de stimulare a activitatii sistemului imunitar si mai ales de inhibare a replicarii virale pentru mai multe virusuri astfel incat se recomadna ca adjuvant in cazul afectiunilor infectioase ( pedriatie, hematologie, neurologie, ortopedie, ginecologie, dermatologie, medicina sportiva si oncologie.

Top beneficii oferite de Viusid:
 • Detine o formula naturala si sigura pentru organism
 • Este usor de administrat indiferent de forma aleasa atat adultilor cat si copiilor cu varsta de peste 3  ani
 • Creste capacitatea organismului de a combate infectiile virale
 • Activeaza bariera de protectie a organismului si creste activitatea sistemului imunitar
 • Detine o balanta optima de nutrienti, vitamine si aminoacizi
 • Este usor tolerat de organism
 • Creste energia organismului, reduce starile de epuizare si oboseala
 • Detine proprietati antianemice excelente
 • Este un adjuvnat eficient in cazul infectiilor respiratorii si virusilor comuni

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Viusid de minim 490 lei.