tara de origine
Telom-R Regenerare

Telom-R Regenerare

-30%
0
Brand: Telom-R
Cantitate: 120 capsule
Nu mai face parte din oferta noastra Transport Gratuit

Comanda Telom-R Regenerare cu o Reducere de 30%

Telom-R Regenerare - suport natural in regenerarea tesuturilor si protejarea ingritatii celulelor. Sustine procesul de diviziune celulara si reduce incidenta stresului oxidativ sau actiunea radicalilor liberi la nivel celular


Cum actioneaza suplimentul Telom-R Regenerare la nivelul organismului?

  •  Produsul Telom-R Regenerare promoveaza sanatatea sistemului imunitar;
  •  Ofera proprietati antioxidante si antiinflamatorii;
  •  Avand in compozitia sa extracte naturale, Telom-R Regenerare ajuta la apararea corpului contra agentilor externi;
  •  Echilibreaza nivelul de energie din organism si ofera efecte tonice acestuia;
  •  Suplimentul alimentar Telom-R Regenerare sprijina refacerea celulelor afectate ale corpului;
  •  Este considerat un adjuvant in cadrul procesului de diviziune celulara;
  •  Prin consumul produsului Telom-R Regenerare , tesuturile si celulele beneficiaza de protectie impotriva deteriorarii oxidative.


Ingredientele active incluse in formula produsului Telom-R Regenerare:

  • Boswellia serrata este un extract intalnit in Telom-R Regenerare , ce ajuta la reducerea inflamatiilor, ofera protectie antioxidanta si ajuta la prevenirea in structura ADN, alaturi de extractul de Chlorella. De asemenea, Ginsengul-siberian prezent in Telom-R Regenerare ofera posibilitatea acestuia de a sprijini un nivel optim al energiei si de a reduce daunele produse la nivelul ADN-ului.
  • Prin prezentra extractului de Astragalus, Telom-R Regenerare regleaza raspunsul imun al organismului si poate fi un activator natural de telomeraza.
  • Un alt ingredient activ este si Laptisorul de Matca ce ofera o varietate de substante nutritive, printre care si complexul de B-uri, reduceand astfel stresul oxidativ si promoveaza activitatea antibacteriana, minimizand incidenta infectiilor si sustine functia imunitara. Iar prezenta Zincului in Telom-R Regenerare este vitala pentru un sistem imunitar sanatos, care sintetizeaza corect ADN-ul.


Mod de administrare al suplimentului alimentar Telom-R Regenerare.

Pentru a oferi corpului dumneavoastra beneficiile produsului Telom-R Regenerare , se recomanda consumul unei doze de 1-2 capsule de cate 2 ori pe zi. 

Atentie! Se recomanda administrarea cu prudeta de catre femeile insarcinate sau cele aflate in perioada alaptarii, precum si copiilor. Poate creste actiunea anticoagulantelor, in cazul consumul simultan. Nu consumati daca sunteti alergic la produse apicole.

Pareri Telom-R Regenerare

Nu exista nici o parere despre acest produs.

Spune-ti parerea si acorda o nota acestui produs.

Successs
Fail

Istoricul tau de navigare