tara de origine
Telom-R Hepatic

Telom-R Hepatic

-30%
0
Brand: Telom-R
Cantitate: 120 capsule
Nu mai face parte din oferta noastra Transport Gratuit

Comanda Telom-R Hepatic cu o Reducere de 30%

Telom-R Hepatic ofera protectie si suport in mentinerea sanatatii ficatului si tuturor proceselor pe care de desfasoara la nivelul organsimului. In plus contribuie la regenerarea membranei hepatice, stabilizarea tensiunii arteriale si gestionarea proceselor de detoxifiere.

Suplimentul alimentar Telom-R Hepatic a fost realizat pentru a oferi ajutor perosoanelor cu afectiuni hepatice. Datoria formulei sale 100% naturale, Telom-R Hepatic are posibilitatea de a proteja celulele hepatice, contribuie la refacerea acestora si promoveaza o buna functionare a ficatului.

Prin consumul produsului Telom-R Hepatic puteti beneficia de calitatile antioxidante ale acestuia, oferind in acelasi timp protectie ficatului impotriva deteriorarii oxodative. In plus, acest supliment sprijina detoxifierea organismului dumneavoastra, avand posibilitatea de a sustine eliminarea toxinelor din corp. De asemenea, Telom-R Hepatic avand in formula sa numai extracte naturale din plante, acesta poseda calitati antiinflamatoare ce pot actiona benefic la nivelul ficatului, reducand inflamatiile si leziunile acestuia. 


Actiunile benefice oferite organismului in urma consumului Telom-R Hepatic:

  •  Suplimentul alimentar Telom-R Hepatic este un bun adjuvant in promovarea sanatatii ficatului dumneavoastra;
  •  Produsul Telom-R Hepatic este util in capacitatea de regenerare de la nivelul celulelor hepatice;
  •  Datorita formulei sale, Telom-R Hepatic ofera proprietati antiinflamatoare, antioxidante si hepatoprotectoare;
  •  Poate reduce leziunile si inflamatia hepatica;
  •  Administrand Telom-R Hepatic acesta ajuta in procesul de detoxifiere al organismului, eliminand in acest mod metalele grele si toxinele si mentine sanatatea ficatului;
  •  Telom-R Hepatic poate fi benefic in cazul persoanelor cu steatoza hepatica - ficat gras;
  •  Contribuie la procesul de stimulare al bilei.


Compozitia suplimentului alimentar Telom-R Hepatic:

  • Adaugand extract de Chlorella in formula produsului Telom-R Hepatic, acesta actioneaza ca un antioxidant si antiinflamator si poate imbunatati markerii hepatici sanatosi in cazul persoanelor cu afectiuni hepatice 
  • Un alt extract important din Telom-R Heatic este cel de Astragalus, ce a demonstrat ca poate induce apoptoza celulelor tumorale hepatice si a avut un efect semnificativ anti-tumoral asupra carcinomului hepatic. 
  • Suplimentul Telom-R Hepatic beneficiaza de proprietatile detoxifiante ale extractului de Anghinare, ajutand la eliminarea toxinelor de la nivelul ficatului dumneavoastra si promovand refacerea celulelor acestuia. De asemenea, Armuariul din produsul Telom-R Hepatic ofera acestuia capacitatea de a proteja ficatul, in cazul leziunilor acestuia cauzate de hepatica alcoolica, nealcoolica, grasa sau hepatica. 


Mod de administrare al produsului Telom-R Hepatic.

Se recomanda consumul unei doze de 1-2 capsule din cadrul suplimentului Telom-R Hepatic, de doua ori pe zi.
Atentie! Produsul poate sa interactioneze cu imunosupresive. 

Pareri Telom-R Hepatic

Nu exista nici o parere despre acest produs.

Spune-ti parerea si acorda o nota acestui produs.

Successs
Fail

Istoricul tau de navigare