tara de origine
Telom-R Alergo

Telom-R Alergo

-30%
0
Brand: Telom-R
Cantitate: 120 capsule
Nu mai face parte din oferta noastra Transport Gratuit

Comanda Telom-R Alergo cu o Reducere de 30%

Telom-R Alergo contine o combinatie unica de extracte din plante si uleiuri esentiale, ingredeinte ce contribuie la sustinerea raspunsului imun al organismului in cazul diferitelor alergii 

 Alergiile se prezinta sub diferite forme, facandu-si aparitia atunci cand sistemul dumneavoastra imunitar reactioneaza excesiv la un alergen care, de regula, este inofensiv, cum ar fi polenul plantelor, praful, mucegaiurile, insectele sau mancarea. Alergiile se pot manifesta prin stranut, dificultati in respiratie, tuse, iritatii, dureri de cap sau stari de oboseala.

Pentru a ameliora astfel de simptome provocate de alergii, suplimentul alimentar Telom-R Alegro vine in ajutorul dumneavoastra si va ofera sprijin in cadrul acestora. Compozitia acestuia este 100% naturala, incluzand extracte din plante si uleiuri esentiale, ce au posibilitatea de a contribui benefic la reducerea inflamatiilor, alergiilor si intaresc sistemul dumneavoastra imunitar.

Prin administrarea produsului Telom-R Alegro se pot ameliora afectiunile respiratorii, cum ar fi astmul, inflamatiile cailor respiratorii sunt reduse, la fel si cantitatea de mucus secretata. 


Modul in care Telom-R Alegro actioneaza la nivelul organismului:

 •  Suplimentul Telom-R Alegro are posibilitatea de a contribui la gestionarea tulburarilor alergice;
 •  Prin consumul produsului Telom-R Alegro, inflamatiile cailor respiratorii pot fi ameliorate;
 •  Poate reduce productia de mucus;
 •  Telom-R Alegro poate fi benefic in cazul persoanelor cu astm, ameliorand conditiile acestora;
 •  Reduce reactivitate alergica a cailor respiratorii;
 •  Gratie formulei sale din plante, Telom-R Alegro poate creste productia de citokine, care atenueaza alergiile;
 •  Reduce incidenta afectiunilor alergice;
 •  Contribuie benefic la intarirea sistemului dumneavoastra imunitar.


Compozitia ingredientelor regasite in Telom-R Alegro:

 • Extractele de Astragalus si Boswellia serrata, ofera suplimentului Telom-R Alegro posibilitatea de a contribui la ameliorea simptomele alergiilor sezoniere si ofera sprijin in situatia persoanelor cu astm. De asemenea, un alt ingredient activ inclus in formula Telom-R Alegro este Panseluta salbatica ce ofera calitati antiinflamatorii, amelioreaza iritatiile pielii si tusea convulsiva.
 • Adaugand extract de Chlorella in cadrul suplimentului Telom-R Alegro, acesta ajuta la reducerea inflamatiei alergice de la nivelul cailor respiratorii, iar Laptisorul de Matca prezent si el in Telom-R Alegro, actioneaza ca un antioxidant si antiinflamator la nivelul organismului, fiind un sprijin in cazul alergiilor.
 • Pe langa extractele de mai sus, in compozitia suplimentului Telom-R Alegro intalnim si uleiuri esentiale de Salvie si Ravintsara care reduc inflamatiile, amelioreaza alergiile si iritatiile.


Mod de administrare al suplimentului alimentar Telom-R Alegro.

Se recomanda consumul unei doze de 1- 2 capsule din cadrul produsului Telom-R Alegro, de cate 2 ori pe zi.
Atentie! Nu se recomanda produsul persoanelor alergice la produse apicole. Se va administra cu prudenta in situatia femeilor insarcinate sau cele aflate in perioada de alaptare, cat si copiilor. De mentionat este faptul ca acest produs creste efectul anticoagulantelor

Pareri Telom-R Alergo

Nu exista nici o parere despre acest produs.

Spune-ti parerea si acorda o nota acestui produs.

Successs
Fail

Istoricul tau de navigare