Telom-R

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Telom-R la cel mai mic pret!

Telom-R este gama dezvoltata de specialisti si cercetatori romani pe baza experientei vaste in domeniul productiei de suplimente naturale dedicate mentinerii sanatatii generale a organismului. Produsele Telom-R sunt realizate in Romania in laboratoare de specialitate si ofera cea mai inalta calitate si puritate a substantelor active.


Gama Telom-R contine ingrediente si retete inovatoare, dezvoltate in urma unei lungi perioade de cercetare si analiza.
Asa cum au declarat si specialistii - Studiem natura si realizam remedii eficiente din extracte concentrate de plante, care au cu adevarat puterea de a ne proteja sanatatea - acestea au proprietati remarcante si ofera un suport natural si eficient atat in mentinerea sanatatii cat si in crestera calitatii vietii.

Poluarea, stresul si numerosi alti factori pot avea un impact negativ asupra sanatatii intregului nostru organism. Din acest motiv intarirea sistemului de aparare contra acestor atacatori este mai mult decat esentiala, pentru a evita dezvoltarea unor afectiuni mult mai grave.


Ce sunt telomerii?

Telomerii sunt structuri distincte ce se regasesc la capatul cromozomilor. la fiecare diviziune capatele acestora se scurteaza ceea ce poate duce la pierderea informatiei genetice. Telomerii au astfel rolul important de a proteja structura ADN si de mentine integritatea informatiilor genetice. Cu cat capetele cromozomilor sunt protejate cu atata procesul de imbatranire si deteriorare este prevenit.


Riscul scurtarii telomerilor

Odata cu scurtarea telomerilor si pierderea informatiei genetice creste riscul dezvoltarii afectiunilor. Primul semn identificat de cercetatori este instalarea anemiei aplastice si dezvoltarea afectiunilor hepatice.

Scurtarea telomerilor poate afecta astfel intreg sistemul organismului nostru prin imbatranirea celulara cat si deteriorarea celulelor si aparitia proliferarii celulelor nesanatoase. In cazul instabilitatii si reducerea telomerilor poate apare fenotipul cancerigen.


Ce este telomeraza?

Telomeraza este o enzima ce contine o melecula ARN capabila de a completa portiunile scurtate ale telomerilor. Acesta ajuta la contrabalansarii diviziunii celulare astfel incat celulele sa isi pastreze integritatea si functiile de baza. In cazuri severe, acesta este responsabila de prevenirea proliferarii celulelor tumorale si indicerea apoptoze acestora.


Imbunatatirea structurii telomeriloe cu  produsele Telom-R

Specialisii si cercetatorii au observat ca anumite specii de plante pot imbunatatii calitatea telomerilor si cel mai cunoscut si eficient ingredient este Astragalusul. Utilizarea extractului de Astragalus in conceptul liniei Telom-R ajuta la o sustinerea a sanatatii organismului prin mentinerea integritatii structurii ADN. In plus, cercetatorii au observat ca atat Astragalus, Chlorella si Laptisorul de matca sunt excelente stimulatoare a telomerazei si imbunatatii activitatii celulare. 

Prin actiunea sinergica a ingredientelor active, fiecare produs Telom-R poate sustine buna functionare a sistemului imunitar, a activitatii maduvei osoase si regenerarea tesuturilor, protejare a ficatului, plamanilor, rinichilor, sistemului endocrin si neurocerebral.

In sprijinul dumneavoastra a fost creata gama Telom-R pentru regenerate care are posibilitatea de a oferi protectie corpului, contribuind la procesul de regenerare al acestuia si la cel de diviziune celulara. Gratie ingredientelor active, Telom-R are capacitatea de a neutraliza daunele provocate de radicalii liberi si stresul oxidativ intarind, de asemenea, sistemul  de aparare al organismului in cazul diferitilor agenti patogeni sau a unor afectiuni cronice si acute grave.

Cu produsele Telom-R organismul primeste un aport benefic de vitamine, minerale si antioxidanti, necesari pentru buna sa desfasurare si sanatate. In plus, acesta ajuta la o sinteza optima a proteinelor, dar si a ADN-ului. 

In concluzie, Telom-R ofera un suport esential, ca adjuvant, in mentinerea unei bariere sanatoase a sistemului nostru imunitar!

Cele mai eficiente produse Telom-R pentru regenerarea celulara si protectie la cele mai mici preturi!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Telom-R de minim 100 lei.