Swedish Nutra

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Swedish Nutra la cel mai bun pret!

Swedish Nutra este o companie suedeza apreciata la nivel european pentru produsele premium dezvoltate in laboratoarele proprii. Acum si in Romania unul dintre liderii de productie si comercializare suplimente naturale lichide cu absorbtie maxima la nivelul organismului.Swedish Nutra are o echipa de experti profesionisti care ajuta la dezvoltarea celor mai inovatoare solutii naturale pentru sanatate. Utilizand tehnologia de ultima generatie, compania Swedish Nutra a reusit sa se impuna pe piata de suplimente la nivel mondial prin calitate, eficienta si rezultate deosebite obtinute cu liniile de produse dezvoltate.

Principala linie de distributie este cea de colagen lichid de care se bucura numeroase femei in cadrul programelor de infrumusetare dar si pentru protectia pielii, parului si unghiilor. Beneficiile gamei Swedish Nutra de colagen lichid sunt confirmate si de numeroasele persoane care le utilizeaza in cazul afectiunilor articulare.

Swedish Nutra ofera consumatorilor sai si o gama de vitamine si minerale lichide ce permit o absorbtie maxima la nivel celular.

Intreaga activitate Swedish Nutra s-a axat pe dezvoltarea unor solutii naturale, eficiente de sustinere si imbunatatire a sanatatii cu ajutorul resurselor oferite de natura iar acum acestea se regasesc in produsele consumate de utilizatori din intreaga lume.

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Swedish Nutra de minim 490 lei.