Sodasan

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Sodasan la cel mai bun pret!

SODASAN - detergenti BIO fabricati in Germania ce detin certificat ECO, BIO, Organic. Gama de detergenti Sodasan este dedicata persoanelor cu piele sensibila, precum a copiilor si bebelusilor. Produsele sunt ecologice si biodegradabile! 


SODASAN contine detergenti pentru hainele delicate ale copiilor, detergenti pentru gresie si detergenti pentru parchet.

Linia de produse contine peste 50  de detergenti pe baza de ingrediente 100% naturale si reprezinta rezultatul unei experiente de peste 20 de ani in ceea ce priveste alternativa sanatoasa a produselor de curatenie.

Produsele sunt realizate pe baza de uleiuri vegetale obtinute prin tehnici inovatoare, eficiente si biodegradabile.

Produsele Sodasan reprezinta modul curat, ecologic de curatare.

Curatare delicata cu sapun: 100% natural. 100% organic Sodasan
Este important sa ne spalam pe maini des cu atat mai mult cu cat activitatea zilnica o necesita insa nu toate sapunurile comerciale sunt facute pentru uz intens. Sapunurile lichide pot adesea sa usuce pielea, sa provoace iritatii si leziuni la nivelul pielii daca sunt utilizati mai des din cauza formulei dure de curatare. Sapunurile lichide Sodasan contin ingrediente naturale, organice ce mentin hidratarea pielii cat si un pH optim la nivelul acesteia. Indiferent ce varainta de sapun Sodasan alegeti, cu lavanda sau ulei de masline acestea vor fi perfecte pentru taote tipurile de piele si va vor oferi protectie pe perioada intregii zile.
Cand vine vorba de sustenabilitate, sapunul lichid Sodasan se clasifica in tipul produselor de ingrijire deoarece are 100% ingrediente de origine agricola provenite din agricultura ecologica certificata

Cu produsele Sodasan puteti curata geamurile fara sa poluati aerul ambiental
Produsele sunt de calitate premium, ecologice si eficiente in mentinerea curateniei caminului dvs.

Alege alternativa sanataosa si eficienta de intretinere a curateneiie caminului cu detergentii biodegradabili, naturali de la Sodasan.

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Sodasan de minim 200 lei.