Skinglo

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Skinglo la cel mai bun pret!

Skinglo, gama de produse pe baza de colagen dedicata mentinerii sanatatii si supletii tenului. Skinglo pentru femei si Skinglo pentru barbati doua produse unice cu formule deosebite si asimilare maxima la nivelul organismului. Bucura-te de o piele frma si un ten hidrata si luminos la orice varsta! Cele mai avantajoase preturi si oferte la Skinglo!Stim ca nivelul de colagen incepe sa scada incepand chiar de la varsta de 20 de ani si se ajunge pana la aproximativ 1% pe an. Nivelul de colagen influenteaza vizibil aspectul tenului, pielea este mai ferma. Cand nivelul de colagen incepe sa se reduca incep sa apara primele riduri si devin mai pronuntate imprefectiunile. Cu produsele Skinglo nivelul de colagen poate fi sustinut astfel inca ridurile fine de expresie sa fie estompate si chiar insesizabile.

De ce Skinglo?
Formula unica brevetata, contine o concentratie optima de colagen marin hidrolizat iar alaturi de nutrienti vitali ajuta la refacerea epidermei si reducerea semnelor imbatranirii.
Skinglo prin formula complexa contribuie la hidratarea mai eficienta a tenului, ii reda vitalitatea si energia astfel incat sa va simtiti confortabil la orice varsta.

Skinglo pentru femei si Skinglo pentru barbati, colagen marin pentru un ten luminos, hidratat, plin de vitalitate si energie!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Skinglo de minim 490 lei.