Siberian Secret

Comanda Siberian Secret antimahmureala la cel mai mic pret!

Siberian Secret - Formula inovatoarea antimahmureala! Siberian Secret sirop Energizant cu efect antimahmureala pentru ca dvs sa va bucurati pe deplin de petrecerille cu prietenii si cei dragi! Acum si in Romania, cel mai apreciat produs antimahmureala - Siberian Secret ! Cu formule special create pentru iubitorii de viata, sportivilor si autmobilistilor, Siberian Secret antimahmureala are un efect sigur si rapid sa va ajuta in recapatarea sobrietatii dupa petreceri!Siberian Secret antimahmureala special conceput pentru:

- Soferi - Siberian Secret Drive - pe langa efectul antimahmureala ajuta la eliminarea mirosului de alcool, detoxifierea organismului in cazul consumului eccesiv de alcool, activarea metabolismului si cresterea nivelului de concentrare.
- Persoanele cu o viata activa sau sportivi - Siberian Secret Energy ofera formula speciala pentru reducerea oboselii si cresterea de pana la 4 ori a ratei metabolismului. 
- Persoanele care adora petrecerile  formula Siberian Secret Party  ajuta atat la eliminarea mirosului de alcool, reducerea mahmurelii si cresterea bunei dispozitii si tonusului organismului.
- Pentru iubitorii de viata - Siberian Secret Love reprezinta alegerea perfecta. Odata cu reducerea mahmurelii si redarea sobrietatii, Siberian Secret Love creste atractia sexuala si libidoul.

Siberian Secret alegerea ideala pentru reducerea mahmurelii!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Siberian Secret de minim 235 lei.