Secom

Nu mai face parte din oferta noastra

Secom este unul din liderii de pe piata de suplimente din Romania. Cu o activitate inceputa in 1991 Secom a adus in atentia consumatorilor din Romania cele mai inovatoare solutii din medicina alternativa: Ciuperci terapeutice, antioxidanti puternici pentru sustinerea protectiei celulare, produse de infrumusetare, alimente BIO detinad in prezent peste 470 de repere comercializate la nivel national.

Suplimentele Secom sunt unice pe piata din Romania si datorita asocierilor inedite de ingrediente, formule inovatoare, create dupa retete proprii dezvoltate impreuna cu producatori din Spania.

Secom este un brand romanesc care a luat nastere ca o afacere de familie in anul 1991, insa din 1997 se dezvolta ca fiind un brand de profil naturist, oferind produse de medicina integrativa, ce ofera suport in sustinerea unui stil de viata sanatos. Produsele Secom ofera produse cosmetice si suplimente nutritive cu formule naturale si de o calitate inalta, satisfacand in acest mod cele mai inalte standarde.

Brandul Secom este specialist in comercializarea, importul si promovarea de produse naturale destinate sanatatii organismului, precum ceaiuri si suplimente alimentare, dar si produse cosmetice si consultanta naturopata.

Secom este prima companie care a adus pe piata din Romania numeroase ingrediente "inovatoare", care sunt disponibile si in prezent: glutation, GABA, cipercile medicinale, 5-HTP, L-citrulina, colostru, resveratrol si prima gama de produse naturiste realizata special de medicii pediatri - ChildLife Essentials, care fortifica sanatatea copiilor.

Gama de produse Secom este prezenta in peste 8.000 de farmacii sau magazine naturiste din Arad, Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Oradea si Timisoara.

In luna Octombrie a anului 2020, Secom lanseaza Good Routine, prima gama privata de suplimente alimentare. Produsele Good Routine sunt unice gratie combinatiei de formule inovatoare si ingrediente, ce au fost realizate dupa o reteta proprie Secom in colaborare cu producatori spanioli, ce sunt renumiti la nivel international pentru investitiile in Cercetare si Dezvoltare si pentru beneficiile si calitatea ingredientelor brevetate.

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Secom de minim 490 lei.