Sanye Intercom

Comanda produse Sanye Intercom la cel mai bun pret!

Sanye Intercom cel mai cunoscut importator de produse cu efect tonic si afrodisiac, produse de potenta si suplimente pentru mentinerea sanatatii. Cele mai cunoscute produse Sanye Intercom pe baza de extracte de plante Joints Forte, GInseng Drink si Ginseng ceai, Ceai antiadipos, sau antiinflamatoarele Flying Panther, Wild Tiger balm si nu numai. 

Inca din 2001, Sanye Intercom si-a dedicat activitatea alegerii celor mai eficiente remedii naturale asiatice pentru sustinerea sanatatii. Avand la baza stiinta de peste 5000 de ani a medicinei chineze, Sanye Intercom a adus in Romania numeroase remedii naturale  apreciate in intreaga lume pentru efectele terapeutice multiple.

Obiectivul principal al companiei a fost de a oferi consumatorilor din Romania produse de calitate, produse naturale elaborate de cei mai mari producatori asiatici.
Gama de produse Sanye Intercom include produse pentru potenta, remedii pentru silueta, sanatatea organsimului si imunitate. Uleiuri si Unguente cat si ceaiuri.

Produse Sanye Intercom pentru potenta

  • Tianli 6  Fiole cu capac auriu - cel mai vandut afrodisiac si tonic masculin apreciat la nivel mondial. Produsul premium de potenta cu efecte sigure, rapide si de durata in crestere performantelor sexuale.
  • Tianli Servetele, Tianli Spray ajuta la imbunatatirea calitatii erectiilor si prevenirea ejacularii precoce
  • Toot UP tablete si fiole pentru cresterea apetitului sexual si tonusul organismului
  • Tianli Ultra Power 4 fiole si 4 servetele igienice de potenta.

Ceaiuri Sanye Intercom pentru silueta

  • Ceai antiadipos cu ginseng, ceai verde, ceai cu ghimbir fac parte din gama de ceaiuri cu efect depurativ ce contribuie la mentinerea greutatii corporale, energizarea organsimului, stabilizarea tensiunii arteriale cat si la reglarea tranzitului intestinal. Toate ajuta la gestionarea excesului ponderal si reglarea greutatii.

Tonice si revitalizante de la Sanye Intercom

  • Produsele sunt toate sub forma buvabila, pe baza de extracte de plante si contribuie la revitalizarea organsimului, mentinerea sanatatii fizice si psihice, imbunatatirea functiilor motorii si reducerea disconfortului osteoarticular. Ginseng, Royal Jelly, Gingko Biloba, Panax.

Uleiuri antiinflamatoare si antireumatice Sanye Intercom:

  • Uleiurile au la baza principiile teraputice oferite de medicina chineza in ameliorarea durerilor si inflamatiilor articulare. Cel mai vandut produs Balsam Wild Tiger cu o reteta veche de sute de ani recunoscuta si apreciata la nivel mondial pentru efectele terapeutice


Cele mai vandute si mai apreciate produse Sanye Intercom la cele mai mici preturi!


Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Sanye Intercom de minim 490 lei.