Romherba

Comanda produse Romherba la cel mai bun pret!

Romherba este unul din liderii principali de productie si dstribuitie de suplimente naturale din Romania. Calitatea si tehnologia utilizata se reflecta in fiecare produs astfel incat acesta sa ofere maximum de beneficii pentru organismul nostru.Romherba dispune de laboratoare proprii de cercetare si prelucrare a pulberilor si extractelor din plante astfel incat ne ofera o gama variata de suplimente naturale dedicate mentinerii si cresterii bunastarii organismului nostru.

Produsele Romherba au la baza concentratii optime astfel incat sa ofere tot ce este mai bun pentru celulele organismului nostru. De asemenea, sunt produse premium dedicate mentinerii sanatatii articulatilor, sustinerea activitatii imunologice si cresterea ramdamentului organismului, produse care ofera suport in gestionarea diferitelor afectiuni cronice sau acute.

Cu o experienta de peste 10 ani, Romherba a investiti in permanenta atat in cercetare cat si in tehnologia de productie a suplimentelor alimentare din gama.

Romherba se situeaza in topul producatori autohtoni de produse naturale de calitate la standarde UE. Intreaga linie de produse este dezvoltata pentru a raspunde celor mai vrecvente nevoi ale utilizatorilor in ceea ce priveste sustinerea si imbunatatirea sanatatii.

Vom intalni in gama Romherba produse dedicate sustinerii activitatii imunologice - Imunitate Forte, imbunatatirii mobilitatii si reducerii inflamatiilor osteoarticulare Inoxitol, Flexok, Colagen BIO, produse pentru imbunatatirea functiilor neurocerebrale  Neuroexpert sau pentru gestionarea diabetului in diferite stadii Sanoglucid Forte, Sanoglucid Rapid, Inozitol pentru reducere riscului neuropatiilor diabetice si prevenirea complicatiilor acestora.

Amintim de asemenea un produs utilizat atat in tara cat si in UE pentru sustinerea functiilor hepatice, reducere viremiei, detoxifierea ficatului si stimularea regenerarii acestuia HepaStopForte. Acesta este tot mai indicat ca adjuvant de specialisti in toate afectiunile hepatice datorita actiunii ample si capacitatii sale de a stimula regenerarea tesitului hepatic.

Va dor articulatiile? Va doriti o recuperare mai rapida in urma unei luxatii?
Romberba va ofera produse cu formule unice, naturale si eficiente in redarea mobilitatii, stimualrea regenerarii cartilajelor, tendoanelor ligamentelor lezate. Formulele propuse se regasest atat sub forma de capsule cat si gel si pot fi utilizate concomitent daca va doriti o recuperare mai rapida. De asemenea se pot folosi si pe perioada terapiilor de recuperare postoperatorie precum fizioterapie, kineroroterapie, recuperare medicala de specialitate.

Va doriti prevenirea neuropatiilor diabetice?
Suportul oferit de Romherba pentru persoanele cu diabet vine sub forma a 2 produse pe baza de Inozitol sub forma de capsule si gel.
Ambele formule contribuie la prevenirea complicatiilor diabetului si reducerea simptomelor neplacute cauzate de neuropatiile diabetice.
Pachetul compus din cele doua produse dezvoltate de specialistii Romherba ajuta la reducerea inflamatiilor osteoarticulare, reduce tensiunea de la nivelul articulatiilor, ajuta la recapatarea mobilitatii si reduce tulburarile metabolice.
Inozitolul este un adjuvant eficient in gestionarea diabetului si complicatiilor acestuia atat prin echilibrarea glicemiei cat si reducerea nivelului de colesterol din sange si a trigliceridelor.

Puteti folosi produsele ca adjuvant in cazul tulburarilor degenerative si in paralel cu terapia de specialitate.

Va doriti o sanatate mai puternica, o mobilitate crescuta sau sa preveniti complicatiile diferitelor afectiuni deja existente?
Produsele Romherba va ofera tot ce este mai bun din natura prin complexul de ingrediente active astfel incat sa va bucurati de o viata lunga si de calitate!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Romherba de minim 200 lei.