Proxeed Women

Proxeed Women

-20%
0
Brand: Proxeed
Cantitate: 30 plicuri
Nu mai face parte din oferta noastra Transport Gratuit

Comanda Proxeed Women cu o Reducere de 20%

Proxeed Women este dedicat cresterii fertilitatii femeilor care isi doresc sa conceapa la o varsta fertila!

Fomula Proxeed Women are la baza pe micronutrienti si aminoacizi esentiali care sa ofere suport atat in reglarea hormonala, sustinere fertilitatii si sanatatii ovulelor cat si obtinerea unei sarcini usoare si sanatoase.

Alimentatia si stilul de viata sunt factori importanti ce influenteaza fertilitatea de aceea este recomandat sa acordati o atentie mai mare acestui aspect inca din perioada planificarii si preconceptiei.
Proxeed Women este un program nutritional brevetat ce ofera suport in cresterea fertilitatii si dezvoltarii optime a ovocitului.

Avantaje si beneficii Proxeed Women
- formula complexa, bogata in nutrienti si aminoacizi cu asimilare rapida
- usor de administrat si cu un gust placut
- completeaza necesarul de micronutrienti necesari organismului in special in periaoda de preconceptie si conceptie
- creste fertilitatea feminina
- sustine procesul de reproducere
- Proxeed Women ajuta la reglarea metabolismului hormonal si creste sansele conceperii
- Proxeed Women contine complex de antioxidanti care sa proteze celulele de actiunea radicalilor liberi si stresului oxidativ
- sustine o dezvoltare sanatoasa a ovocitului pana in primul trimestru de sarcina
- previne tulburarile de tub neural
- ajuta la o dezvoltare armonioasa a fatului si sustine dezvoltarea tesutului matern
- este unul dintre cele mai utilizate programe de nutritie in clinicile de fertilitate si nu numai
- detine formule brevetate cu eficienta maxima pentru crestera si sustinere fertilitatii feminine


Ovulatia are loc doar 1 data pe luna si este esentiala sanatatea di functionarea metabolismului hormonal in obtinerea unei sarcini. Menstra regulata creste sanasele conceperii inca de la prima incercare de a obtine o sarcina. Cand menstruatia este regulata la 28 de zile, ovulatia are loc in ziua 14 (a 14-a zi de la inceperea menstruatiei). Acesta este momentul oportun pentru concepere si se recomanda raporturi sexuale mai frecvente in timpul celor 4-5 zile care preced, incluzand si ziua ovulatiei. Este important sa sustineti activitatea metabolismului hormonal astfel incat sa obtineti usor o sarcina. Proxeed Women ofera suport atat in reglarea menstruatiei si cresterea fertilitatii sustinand o dezvoltare optima a ovocitului, pana la maturizare si fecundare. Proxeed Women se poate administra pana in primul trimestru de sarcina pentru suportul oferit fatului si prevenirii tulburarilor de tub neural.


Ce inseamna o fertilitate normala in cazul femeilor?
Sansele de conceptie difera de la o persoana la alta si sunt influentate de stilul de viata, starea de sanatate, alimentatie si nu numai.
Stim ca o data cu inaintarea in varsta fertilitatea femeilor scade de aceea este recomandata schimbarea dietei in perioada preconceptionala, adoptarea unor programe de nutritie care sa sustina fertilitatea si buna dezvoltare a ovocitului precum Proxeed Women.

Care sunt sansele de conceptie indiferent de varsta?
Numeroase cupluri pot intampina dificultati in obtinerea unei sarcini atunci cand isi doresc. In multe situatii este nevoie de mai mult decat un contact sexual neprotejat.
In functie de varsta la care va decideti ca va doriti o sarcina sansele pot varia astfel:
85% dintre femei raman insarcinate intr-un an daca au raporturi sexuale neprotejate:

  • 20% vor concepe intr-o luna;
  • 70% vor concepe in 6 luni;
  • 85% vor concepe intr-un an;

 

Ce inseamna infertilitatea la femei si care sunt cauzele acesteia?

Conform studiilor 1 din 6 cupluri care incearca sa obtina o sarcina pot intampina dificultati. Factorii sunt numerosi insa acum exista programe de nutritie care sa ofere suport in perioada preconceptiei si conceptei precum Proxeed Women.

Mentionam ca infertilitatea nu prezinta simptome, stari de disconfort si de obicei este daignosticata tarziu in momentul in care nu se obtine sarcina. Prin formula dezvoltata de specialisti Proxeed Women, ofera nutrienti necesari imbunatatirii fertilitatii feminine, protejeaza ovocitul si ajuta la o dezvoltarea optima a acestuia pana la momentul fecundarii. Cauzele pot fi diverse insa cele mai intalnite sunt varsta inaintata, peste 35 -38 ani, greutatea, stresul, anumite conditii de sanatate precum tompe uterine obturate, menopauza prematura, chisturi, fibroame, endometrioza sau alte disfunctii.Ingrediente Proxeed Women
L-carnitina, acetil-L-carnitina, L-arginina, N-acetil cisteina, vitamine si minerale indulcitori speciali pentru cresterea fertilitatii si sutinerea dezvoltarii unei sarcini sanatoase

Valoarea nutritiva per plic (6g): L-carnitina 500 mg (sub forma de fumarat L-carnitina 863 mg), L-arginina 500 mg, Acetil-L-carnitina 250 mg (sub forma de acetil-L-carnitina HCI 295 mg), vitamina C 90 mg (112,5%), *N-acetil cisteina 50 mg, Vitamina E 30 mg (250% *), fier 7 mg (50% *), acidul pantotenic (Vitamina B5) 6 mg (100% *), Zinc 5 mg (50% *), Vitamina B6 2 mg (143% *), cupru 0,5 mg (50% *), beta-caroten 4,8 mg (ofera 800 μg de vitamina A) (100% *), acid folic 200 μg (100% *), Vitamina D3 5 μg (100% *), Seleniu 27,5 μg (50% *), Vitamina B12 2,5 μg (100% *). * Valoarea de referinta.

Mod de administrare Proxeed Women:
A se administra 1 plic Proxeed Women pe zi prin dizolvare in apa sau suc natural.
Pentru cresterea sanselor ce concepere si sustinerea unei dezvoltari armonioase a copilului, combinati programul Proxeed Women cu o alimentatie echilibrata, reduceti stresul, evitati epuizarea, faceti miscare zilnic.
Produsul Proxeed Women se administreaza pe o perioada de 4-6 luni sau pana la obtinerea sarcinii.
Daca ati omis administrarea intr-o zi, nu cresteti doza 2 plicuri in ziua urmatoare ci continuati administrarea Proxeed Women conform prospectului.

Forma de prezentare Proxeed Women
Cutie 30 plicuri pulbere

Pareri Proxeed Women

Nu exista nici o parere despre acest produs.

Spune-ti parerea si acorda o nota acestui produs.

Successs
Fail

Istoricul tau de navigare