Proxeed

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda Proxeed la cel mai bun pret!

Proxeed este gama de produse de fertilitate realizate in laboratoarele AlfaSigma din Italia. Avand la baza numeroase studii stiintifice considerabile si cu o experienta de peste 50 de ani, produsele Sigma Tau ( AlfaSigma - in urma fuziunii din 2017), Proxeed Plus, Proxerex, Proxeed Women si Ellamuselle sunt dedicate sustinerii metabolismului hormonal si fertilitatii masculine si feminine. 

Proxeed creste fertilitatea si ofera suport in obtignerea unei sarcini sanatoase!


Proxeed Plus este ideal pentru cresterea fertilitatii si sustinerea sanatatii spermatogenezei, Proxeed Women pentru sustinerea activitatii homonale si cresterea fertilitatii feminine. Proxerex si Ellamuselle sunt pentru stimularea functiilor sexuale masculine si feminine.

Produsele sunt brevetate si contribuie la imbunatirea semnificativa a functiei erectile si reglarea metabolismului hormonal astfel incat promoveaza o sanatate optima sexuala, fertilitatea si calitatea spermatogenezei.

Complexul de micronutrienti, aminoacizi, vitamine si minerale sustine sanatatea intregului organism oferind hrana necesara diviziunii celulare, dezvoltarii spermatozoizilor si ovulelor intr-un mod armonios si eficient.

Proxeed prezentare beneficii si compozitie!

Proxeed Plus contine L-carnitina si Coenzima Q10, Zinc, elemente ce sustin un nivel optim de hormoni masculini astfel incat functiile testiculare si fertilitatea sunt imbunatatite considerabil. Produsul este utilizat cu succes in Europa si Romania in numeroase clinici de fertilitate. Proxeed Plus sustine functiile erectile, fertilitatea si sanatatea aparatului reproducator.

Proxerex contine o fromula speciala bazata pe L-arginina, Propionyl-l-carnitina si Vitamina B3 (Acid nicotinic) ceea ce contribuie la prevenirea disfunctiilor erectile, in special cauzate de difereite afectiuni precum diabet, oboseala cronica, prostata. Proxerex ofera suport in cresterea fertilitatii masculine, prevenirea disfunctiilor erectile, imbunatatirea calitatii si cantitatii lichidului seminal cat si a vietii sexuale.

Proxeed Women contine L-carnitina, acetil-L-carnitina, L-arginina, N-acetil cisteina, vitamine si minerale, cu indulcitori special formulati astfel incat sa creasca fertilitatea femeilor indiferent de varsta care isi doresc o sarcina usoara si o dezvoltare armonioasa a fatului.
Proxeed Women ajuta la cresterea fertilitatii, reglarea hormonala, reducerea stresului oxidativ si dezvoltarea optima a ovocitului, In plus Proxeed Women sustine functiile aparatului reproducator feminin astfel incat tesutul maternal sa se dezvolte optim pe perioada sarcinii.

Ellamuselle completeaza gama de produse dedicate fertilitatii si imbunatatirii functiilor sexuale. Formula sa contine L-arginina, propionil L-carnitina, muira puama arborele virilitatii, damiana – afrodisiac (extract de Damiana), cohosh negru (extract de racemosa Cimicifuga), ginkgo biloba, zinc, genisteina si vitamina B3 (niacina), cu indulcitori. Toate acestea ofera suport in mentinerea sanatatii aparatului reproducator si este dedicat pentru femeile active sexual. Ellamuselle creste impulsul sexual, calitatea orgasmelor si reduce starile de oboseala si epuizare psihica. 

Proxeed ofera astfel suport in imbunatatirea functiilor sexuale masculine si feminine, ajuta la reglarea hormonala si la cresterea calitatii lichidului seminal cat si a erectiilor. Datorita formulelor inovatoare, Proxeed ajuta in cresterea fertilitatii si este un suport natural cu eficienta maxima in programele de fertilitate si obtinerea sarcinii.


Imbunatatirea fertilitatii masculine, sustinerea sanatatii spermei si cresterea sanselor de concepere cu programul nutritional ProXeed Plus 
Proxeed Plus sustine functiilr reproducatoare masculine si creste sansele de concepere prin sustinerea spermatogenezei si furnizarea nutrientilor necesari pentru calitatea acesteia. Gama este dedicata sustinerii fertilitatii atat a femeilor cat si a barbatilor. Programele nutritionale Proxeed sustin atat imbunatatirea spermatogenezei cat si protejarea ovocitului pentru o concepere sanatoasa.
Sanatatea spermatogenezei joaca un rol foarte importnta in procesul de conceptie. Sunt numerosi facori ce pot influenta acest aspect precum, starea de sanatate, varsta sau stilul de viata. 

Este important de stiut ca pentru o conceptie sanatoasa este recomandat ca ambii parteneri sa parcurga cel putin in perioada de preconceptie un program nutritional precum Proxeed pentru a oferi atat spermatozoizilor cat si ovocitului sansa unei dezvoltari ai maturizari optime.
Calitatea si cantitatea lichidului seminal poate varia de la o luna la alta de aceea sanatatea reproductiva a barbatilor este foarte importanta.

Asa cum am mentionat mai sus, Proxeed Plus ajuta prin formula sa unica la sustinerea sanataii spermei. Este indicata administrarea pe o perioada de minim 3 luni, perioada in care spermatozoizii ajung la maturitate si pot fi pregatiti pentru fecundare.

Importanta si calitatea lichidului seminal in perioada de preconceptie si conceptie
Cei mai importanti parametrii de care se tine cont in evaluarea spermatogenezie si calitatea spermei sunt:
  • numarul spermatozoizilor
  • motilitatea spermatozoizilor
  • viteza spermatozoizilor
  • concentratia spermei
  • morfologia spermatozoizilor (forma si dimensiunea)
Daca unul dintre parametii nu este corespunzator atunci sansele de conceptie pot fi reduse.
In medie, sperma are nevoie de aproximativ 74 de zile, pentru a se matura si pana la 20 de zile suplimentare pentru a deveni capabila de fertilizare. Prin urmare, o imbunatatire a calitatii spermei in timpul administrarii suplimentului ProXeed Plus va avea loc gradual, in timp.

Proxeed creste fertilitatea feminina si masculina!


Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Proxeed de minim 200 lei.