Proerecta

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda Proerecta la cel mai bun pret!

Proerecta este o companie ce activeaza de peste 10 ani in domeniul suplimentelor alimentare pentru imbunatatirea vietii sexuale. Produsele Proerecta sunt dedicate fertilitatii masculine - ProErecta Shot, ProErecta Long, ProErecta Klasik dar si feminine - ProErecta Women.  Produsele Proerecta sunt disponibile acum si in Romania, la cele mai avantajoase preturi!

Dedicati sanatatii si imbunatatirii vietii sexuale compania Proerecta a lansat in urma cu mai bine de 10 ani produsul Proerecta Shot, care a fost primul produs de acest gen din lume bazat doar pe extracte naturale din plante. Totate produsele dezvoltate ulterior contin doar extracte naturale, de calitate, ierburi traditionale dovedite in numeroase studii pentru efectele lor tonice si afrodisiace. Produsele Proerecta sunt dedicate imbunatatirii vietii sexuale de cuplu.

Specialistii Proerecta au gasit combinatiile perfecte din plante care sa ajute in cazul disfunctiilor sexuale si erectile astfel incat toate produsele isi fac efectul sigur si rapid chiar din primele 15-30 minute de la administrare

Garantia calitatii produselor Proerecta
  • Fiecare lot este analizat si testat astfel incat fiecare consumator sa  beneficiezi de produse de calitate si eficiente
  • Produsele Proerecta sunt inregistrate in cadrul Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara
  • Produsele Proerecta indeplinesc ghidul strict HACCP pentru siguranta alimentelor.

Scurta prezentare a produselor Proerecta
ProErecta Shot este un produs ce stimuleaza rapid functiile erectile iar efectele se pot simti inca din primele 15-30 minute de la administrare. Nu este necesar sa consumati mai mult de 1 sticluta ProErecta Shot/ zi acesta fiind cu administrare ocazionala (inaintea actului sexual) 
In situatia in care va doriti un produs care sa amelioreze mai multe disfunctii erectile puteti alege ProErecta Long, un produs la fel de eficient insa care ofera organismului aportul optim de vitamine si minerale care sa ajute la imbunatatirea erectiilor si performantelor sexuale. Acesta se poate administra zilnic pe o perioada de minim 3  saptamani.
In situatii mai delicate, ProErecta Long se poate asocia cu ProErecta Shot sau ProErecta Klasik.

Intreaga linie de produse este special conceputa astfel incat sa ofere rezultate rapide in obtinerea erectiilor, calitatii acestora si cresterea performantelor sexuale.
Pentru a maximiza placerea actului sexual, ProErecta Women este dedicat femeilor pentru cresterea libidoului si placerii actului sexual.

Produsele Proerecta contribuie astfel la imbunatatirea vietii de cupli, la stimularea erectiilor si cresterea performantelor sexuale indiferent de varsta. Produse de calitate premium si cu efect rapid!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Proerecta de minim 490 lei.