Comanda
Spirulina pulbere ecologica, 250 g, Obio cu o Reducere de
14%
Spirulina pulbere ecologica, Obio este un produs nutritiv, bogat in nutrienti, vitamine si minerale, recomandat pentru buna functionare a sistemului imunitar, relaxarea sistemului nervos, protejarea ficatului si sustinerea procesului de detoxifiere a organismului.
Beneficii Spirulina pulbere ecologica, Obio:
Ajuta la intarirea sistemului imunitar, prin cresterea capacitatii de aparare naturala a organismului;
Protejeaza inima si vasele de sange, prin mentinerea nivelului optim al colesterolului LDL, trigliceridelor si tensiunii arteriale, scazand riscul unor afectiuni;
Ajuta la cresterea hemoglobinei din globulele rosii, ameliorand anemia;
Reduce pofta de mancare, imbunatateste sensibilitatea la insulina si accelereaza scaderea in greutate, prevenind obezitatea;
Protejeaza ADN-ul si celulele de stresul oxidativ, reducand incidenta dezvoltarii si proliferarii tumorilor maligne si aparitia cancerului de san, colon, prostata sau ciroza hepatica;
Ajuta la fixarea calciului in oase;
Imbunatateste tranzitul intestinal si regleaza microflora intestinala;
Sustine sanatatea oaselor si a dintilor, asigurand buna dezvoltare a copiilor aflati in crestere, cat si pentru persoanele in varsta, prevenind demineralizarea osoasa.
Ingrediente active Spirulina pulbere ecologica, Obio:
Pulberea de Spirulina este o sursa bogata de aminoacizi esentiali, antioxidanti, minerale si vitamine, ce ofera organismului proprietati antiinflamatoare, antioxidante, antimicrobiene, neuroprotectoare, hepatoprotectoare si revitalizante.
Mod de utilizare Spirulina pulbere ecologica, Obio.
Se recomanda 1 lingurita (5g), de 3 ori/zi, ce se poate adauga in iaurt, kefir, smoothie-uri, sucuri, sosurilor si pastelor. - Pentru adulti se recomanda 2,4 - 3g/zi. - Pentru sportivi se recomanda 10 g/zi. - Pentru femeile insarcinate se recomanda 1 g/zi. - Pentru copii se recomanda 0,6 - 1,2 g/zi. - Pentru persoanele cu ficat gras se recomanda 4,5 g/zi. - Pentru persoanele ce prezinta colesterol marit se recomanda 1-8 g/zi. - Pentru controlul glicemiei se recomanda 2,4 g/zi.