Comanda
Polen mediteranean in miere, Apicol Science
Polen mediteranean in miere, Apicol Science un produs 100% natural cu proprietati deosebite oferite de polenul recoltat din zonele subtropicale. Efectul sau este antimutagen, imunostimulator, reglator hormonal si metabolic cat si hepatoprotector.
Polen mediteranean in miere, Apicol Science este un produs bio pe baza de polen mediteranean si miere, recomandat pentru regenerarea organismului si sustinerea sistemului imunitar.
Polen mediteranean in miere, Apicol Science energizeaza organismul, este un adjuvant in starile de convalescenta, afectiuni imunologice, digestive si hepatice, oboseala fizica si intelectuala, precum si infectii;
Imbunatateste capacitatea de concentrare si memorare, prin mentinerea sanatatii sistemului nervos;
Polen mediteranean in miere, Apicol Science ajuta la prevenirea infectiilor respiratorii, prevenind guturaiul, durerile in gat, tusea, faringita si laringita;
Regenereaza celulele ficatului;
Diminueaza aciditatea gastrica, prevenind gastrita hiperacida si imbunatateste functia de detoxifiere a organismului.
Ingrediente active Polen mediteranean in miere, Apicol Science:
Mierea de salcam regleaza functiile digestive, ajuta la ameliorarea durerilor din gat si stimuleaza activitatea creierului.
Polenul mediteranean detine efecte antiseptice si antibacteriene care ajuta la regenerarea tesutului afectat.
Mod de administrare Polen mediteranean in miere, Apicol Science:
Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3-5 ani, se recomanda 1/2 lingurita pe zi.
Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5-10 ani, se recomanda 1-1 si 1/2 lingurite.
Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 10-14 ani, se recomanda 1-3 lingurite pe zi.
Pentru adolescentii cu varsta cuprinsa intre 14-20 ani, se recomanda 2-4 lingurite pe zi.
Pentru adulti se recomanda 1-4 lingurite pe zi.
Pentru persoanele in varsta se recomanda 2-3 lingurite pe zi.
Se administreaza cu 5 minute inainte de masa, sublingual, pana la asimilare, in cure de 30-90 de zile.
Pareri Polen mediteranean in miere, Apicol Science