Pro Control

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda Pro Control la cel mai bun pret!

Pro Control este un brand romanesc ce aduce in prim plan un produs cu un concept unic. Realizat de medicii romani, Pro Control ofera un suport real si natural in cazul anxietatii, oboselii si epuizarii psihice. Produs Premium  realizat in Romania la cel mai bun pret!

Pro Control supliment 100% natural, pe baza de extracte de plante si alte substante nutritive, realizat de catre medicii romani experti in domeniul suplimentelor nutritive. 

Pro Control detine o formula unica si complexa de ingrediente active naturale, ce au abilitatea de a sustine organismul dumneavoastra in situatia suprasolicitarii fizice si psihice. Pro Control ajuta la ameliorarea starilor de oboseala, anxietate sau nervozitate. Datoria compozitiei naturale, Pro Control nu prezinta efecte secundare iar efectele benefice se pot resimti aproximativ la o ora dupa administrare. 

Pro Control a fost realizat in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 si ISO 22000 si se recomanda a fi consumat de catre persoanele cu varsta cuprinsa intre 18-70 ani. Fiecare capsula Pro Control va ofera 500 mg. de minerale, vitamine si plante pure, avand capacitatea de a va imbunatati calitatea vietii dumneavoastra.

Pro Control favorizeaza reducerea anxietatii si a stresului si ofera suport in imbunatatirea starii emotionale, a sociabilitatii, a adaptabilitatii si a capacitatii motorii. 

Pro Control este un produs premium realizat de medicii romani pentru gestionarea stresului si anxietatii! Pro Control pentru o stare de bine psihica si emotionala!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Pro Control de minim 150 lei.