Olimp Labs

Comanda produse OlimpLabs la cel mai bun pret!

OlimpLabs ofera produse naturale realizate in propriile laboratoare din Polonia de peste 5  ani in Romania si se afla la momentul actual in topul producatorilor de suplimente naturale pentru sanatate! Gama care se distribuie in Romania cuprinde suplimente pentru sustinerea vederii, sanatatii ficatului, prostatei si aparatului cardiovascular.


Olimp Laboratories Sp. z o.o. este o companie farmaceutica de origine poloneza ce a fost infiintata în 1990. In prezent OlimpLabs opereaza ca parte a unui grup de companii alcatuit din Nutrifarm Sp. z o.o. si Olimp Laboratories GmbH in Germania. 
Incepand cu annul 2015, OlimpLabs este prezenta si pe piata de suplimente din Romania.
Podusele sunt realizate in laboratoare proprii si beneficiaza de cercetari si studii avansate in ceea ce primeste sanatatea, suplimentele naturale cat si a produselor farmaceutice.
Atentia acordata calitatii si sigurantei preparatelor fabricate de OlimpLabs este apreciata la nivel international iar produsele sale sunt exportate in peste 70 de tari din intreaga lume.

Tehnologia FlowCaps ajuta la cresterea biodisponibilitatii ingredientelor active la nivel celular astfel incat efectele sa se poate observa inca din prima perioada de administrare.

Din gama de produse OlimpLabs prezenta in Romania amintim:
Prostatan – produs dedicat mentinerii sanatatii prostatei si prevenirii afectiunilor aparatului genital
Gold Krill – produs unic pe baza de Ulei de Krill Antarctic pentru sanatatea cardiovasculara si prevenirea inflamatiilor de orice tip
Gold Lutein – pentru mentinrea sanatatii oculare si prevenirea complicatiilor oftalmologice
Essentix – supliment commplex pentru mentinrea sanatatii ficatului si a tuturor proceselor desfasurate de acesta
Omega 3 – sursa naturala de Omega 3 cu concentratie 35%, obtinut din ulei de peste de apa rece. Sustine functiile inimii, creierului si ochilor


Produse de calitate premium OlimpLabs la cele mai bune preturi si oferte!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Olimp Labs de minim 350 lei.