Olansi Generator de apa dezinfectanta,Tiens

Olansi Generator de apa dezinfectanta,Tiens

-20%
0
Brand: Tiens
In stoc Transport Gratuit
1364 Lei1092 Lei
1364 Lei Lei x 1 buc = 1092 Lei
- +
Brand: Tiens
Livrarea se face prin curier rapid
Plata ramburs la primirea coletului

Comanda Olansi Generator de apa dezinfectanta,Tiens cu o Reducere de 20%

Olansi Generator de apa dezinfectanta, Tiens este un dispozitiv ce va ajuta la curatarea caminului dumneavoastra si nu numai.

Acesta are abilitatea de a produce o solutie eficienta (hipoclorit de sodiu), ce poate fi utilizata pentru dezinfectarea alimentelor, hainelor, obiectelor casnice, etc. Solutia oferita de Olansi Generator de apa dezinfectanta, Tiens poate inhiba 99,9% din bacterii, este ecologic, nu prezinta efecte secundare si nu este toxic.


Beneficii Olansi Generator de apa dezinfectanta, Tiens:

  • Va ajuta sa curatati si sa dezinfectati eficient toate suprafetele din casa;
  • Cu ajutorul hipocritului de sodiu puteti curata tapiteriile;
  • Puteti utiliza solutia produsa si pentru curatarea alimentelor;
  • Se recomanda sa purtati manusi de protectie pe perioada pregatirii, evitand contactul direct al pielii cu solutia originala.


Mod de utilizare Olansi Generator de apa dezinfectanta, Tiens.

  • Culoarea rosie a indicatorului semnifica ca generatorul este conectat la curent, insa nu functioneaza. Se recomanda asteptarea de instructiuni suplimentare.
  • Daca apasati buton 1 data, veti auzi un beep sonor, iar culoarea indicatorului va fi verde. Concomitent, corpul va arata o schimbare treptata a culorilor curcubeului, aratand faptul ca dispozitivul functioneaza.
  • Pe parcursul functionarii dispozitivului, daca apasati buton 1 data, acesta va emite un beep sonor, iar culorile curcubeului se vor stinge. Indicatorul de baza va avea culoarea rosie, iar dispozitivul va fi pe modul de asteptare.
  • In situatia in care indicatorul lumineaza intermitent culoarea verde si auziti un beep sonor dublu, dispozitivul este supraincarcat. In acest caz, deconectati aparatul, se va verifica cablul de conectare aflat la baza si daca rezervorul este murdar; dupa confirmarea faptului ca dispozitivul este intr-o stare normala, puteti turna apa salina si reluati procesul de obtinere a solutiei.

Caracteristici produs Olansi Generator de apa dezinfectanta,Tiens
Nume produs Generator de apa dezinfectanta
Tensiune nominala ~ Frecventa AC 110V ~ 60Hz sau 220V ~ 50Hz
Va rugam sa consultati placuta de identificare de pe partea de jos a aparatului
Putere 23W
Greutate neta 1.3kg
Capacitate 2.5L
Dimensiuni 188.5x188.5x308.5mm
Solutia dezinfectanta Hipoclorit de sodiu
 
Intretinere
1. De fiecare data dupa terminarea lucrului, turnati imediat solutia in recipient, curatati rezervorul electrolitic cu apa si uscati-l intr-o pozitie ventilata pentru a prelungi durata de viata a generatorului.
2. Cand observati o scadere semnificativa a numarului de bule, atunci cand rezervorul electrolitic functioneaza, inseamna ca electrodul ar putea fi murdar. Curatati rezervorul. Se adauga otet sau acid citric si se lasa 12 ore. Se agita timp de 2 minute inainte de a se arunca lichidul. Curatati cu apa si uscati intr-o zona ventilata.

Pareri Olansi Generator de apa dezinfectanta,Tiens

Nu exista nici o parere despre acest produs.

Spune-ti parerea si acorda o nota acestui produs.

Successs
Fail

Istoricul tau de navigare