Natural Potent Spray

Natural Potent Spray

-20%
0
Brand: Natural Potent
Cantitate: 10 ml
Nu mai face parte din oferta noastra Transport Gratuit

Comanda Natural Potent Spray cu o Reducere de 20%

Produsul Natural Potent Spray prin amestecul unor extracte din plante, ofera numeroase beneficii la nivelul functiilor sexuale.
Datorita compozitiei sale din plante chinezesti, Natural Potent Spray este benefic in prevenirea ejacularii premature si cresterea intensitatii placerii resimtite in cadrul actelor dumneavoastra sexuale. 

Formula produsului Natural Potent Spray se bazeaza pe utilizarea unor extracte din plante ce au fost folosite in medicina naturista chineza, ce sunt recunoscute pentru beneficiile lor afrodiziace si de imbunatatire a functiilor sexuale.  

Natural Potent Spray vine sub forma unui flacon ce este foarte usor de utilizat, fiind necesara doar pulverizarea acestuia la nivelul organului reproducator. Prin utilizarea sa calitatea vietii sexuale se poate imbunatati, ejacularea precoce nu va mai reprezenta o problema pentru dumneavoastra, iar placerea in cadrul actelor sexuale poate fi imbunatatita.


Mod de utilizare al produsului Natural Potent Spray.

Se recomanda pulverizarea a 2-4 pufuri din produsului Natural Potent Spray, agitand inainte flaconul, la nivelul trunchiului si capului decalotat al penisului, cu aproximativ jumatate de ora inainte de contactul sexual. 

Pareri Natural Potent Spray

Nu exista nici o parere despre acest produs.

Spune-ti parerea si acorda o nota acestui produs.

Successs
Fail

Istoricul tau de navigare