Marnys

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Marnys la cel mai bun pret!

Marnys este brandul unuia dintre cei mai importanti producatori de suplimente naturale din Europa, Martinez Nieto SA. Prezenti acum si in Romania, Marnys ne ofera o gama vasta de suplimente, uleiuri esentiale, suplimente pentru nutritie si sportivi cat si alimente naturale.

Cu o experienta de peste 52 de ani in domeniul sanatatii, productiei si comercializarii suplimentelor naturale, Marnys detine numeroase certificari ce atesta calitatea ireprosabila a tuturor produselor si ii permite comercializarea acestora in peste 60 de tari pe 4 continente. 
Marnys reprezinta calitatea, devotamentul specialistilor, interesul pentru sanatate si nutritie. Materiile prime folosite la realizarea suplimentelor, produselor cosmetice si alimentelor sunt de cea mai inalta calitate si permit o asimilare optima la nivel celular. 

Calitatea produselor Marnys este confirmata si de experienta tuturor celor care participa la realizarea lor, farmacisti, chimisti, nutritionisti. Produsele sunt concepute in cadrul laboratorului detinut in Spania, Cartagena. 

Cu o linie de peste 400 de produse, Marnys ofera alternative naturale eficiente pentru sustinerea sanatatii.
Gama Antioxidanti Marnys - aici sunt incluse vitaminele lipozomale, sucuri organice de Acai, Rodie, produsele pe baza de ciuperci terapeutice.
Gama de produse Marnys pentru articulatii include vitamine si minerale lichide, produse pebaza de aid hialuronic, glucozamina si extracte de plante pentur sustinerea articulatiilor, imbunatatirea circulatiei perierice si densitatii osoase.
Marnys pentru Copii, digestie, revitalizare, imunitate si pentru diferite afectiuni sunt gamele principale pentru sanatatea si bunastarea organismului.
Fiolele Marnys pentru infrumusetare ofera efect hidratant, anti-aging, reparator, calmant, uniformizant si sunt perfecte pentru un ten luminos si sanatos indiferent de varsta.

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Marnys de minim 490 lei.