Manuka Health

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Manuka Health la cel mai bun pret!

Manuka Health este lider in producerea de Miere Manuka, Noua Zeelanda. Mierea de Manuka detine proprietati unice si cu un profil antibacterian cu spectru larg. Miere de Manuka - Noua Zeelanda! Considerata de specialisti cea mai complexa miere naturala, detine proprietati antibacteriene si antifungice uimitoare astfel ofera beneficii multiple sanatatii noastre indiferent ca este administrata profilactic sau terapeutic.

Inca din 2006, Manuka Health produc esi distribuie la nivel mondial produsele Miere Manuka cu diferite concentratii MGO. Noua Zeelanda ofera pe langa peisajele deosebite si produse inovataore pentru sanatate. Mierea Manuka este combinatia deosebita intre plante si mierea de albine.

Mierea Manuca oferita de Manuka Health este obtinuta din nectarul florilor de Manuka, o planta rara ce se gaseste in Noua Zeelanda. Datorita nectarului acestor flori, Mierea Manuka detine proprietati benefice unice, cu mult diferite de mierea obisnuita.
Proprietatile oferite de mierea de Mnuka sunt uimitoare si aprofundate in numeroase studii si cercetari stintifice. Datorita compusului unic Methylglyoxal (MGO), Mierea Manuka este unica in lume.
Mierea de Manuka este o miere monoflorala din nectar de floare de Manuka, un arbore care creste in zone perfect ecologice si nelocuite din Noua Zeelanda si cu cat gradul MGO este mai mare cu atat ofera o actiune antibacteriana mai pronuntata si mai multe beneficii pentru sanatate.

Mierea Manuka MGO 100+  detine proprietati asemanatoare cu mierea normala doar ca are un grad mai mare de prevenire a dezvoltarii bacteriilor, fungilor, virusilor. Acesta poate fi consumata pentru intretinerea sanatatii zilnic atat pentru adulti cat si pentru copii
 
Mierea Manuka MGO 250+  pe langa efectu antibacterian ajuta si la sustinerea imunitatii in cazul diferitelor infectii. POate fi utilizata ca adjuvant in caz de raceala, gripa, tuse, inflamatii usoare pulmonare.

Mierea Manuka 400+ sau 550+  ofera o actiune antibacteriana pronuntata si poate raspunde mai bine in cazul infectiilor puternice sau care nu mai raspund la terapiile alopate clasice. Cele doua tipuri cu conentratii mai mari se pot administra in cazul eczemelor, acneei, in cazul astmului, bronsitei sau a afectiunilor pulmonare sau respiratorii cu complicatii.
Mierea Manuka 550+  este indicata de asemenea in combaterea sau prevenirea infectiilro bacteriene cu Helicobacter Pylori, stafilococ auriu, SIBO, inflamatii gastrice, digestive, hiperaciditate sau contipatie.
Manuka Health este cel mai imporant producator de Miere Manuka si ofera garantia sigurantei si puritatii ingredientelor active pentru taota gama de produse dezvoltata.

Manuka Health ofera prin linia de produse pe baza de Miere de Manka, produse de calitate ideale pentru mentinerea sanatatii intregii familii!

Din gama puteti alege Miere Manuka, produse de igiena orala cu miere de Manuka cat si delicioasele bomboane cu extracte de plante si Miere de Manuka!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Manuka Health de minim 490 lei.

Pareri Manuka Health:

  1. Zamfir
    Miere Manuka MGO 100+ (250 Gr)

    Am 54 ani si o folosesc de cateva luni constant pentru imunitate si infectii urinare. Sunt dfoarte multumit de rezultate si voi continua sa folosesc mierea de manuka ca este foarte buna pentru sanatate!