Macushield

Comanda Macushield si Macushield Gold la cel mai bun pret!

Macushield este unul dintre cele mai apreciate suplimente naturale dedicate imbunatatirii vederii. Prezenta sa in peste 20 de tari din intreaga lume il promoveaza ca unul dintre produsele de top in sustinerea functiilor oculare si prevenirea degenerescentei maculare! Din 2015 Macushield si Macushield Gold sunt si in Romania! Oferta la cel mai bun pret Grantat!

Macushield combina 3 extracte botanice active, 3 carotenoizi esentiali pentru functiile oculare si anume Luteina, Zeaxantina si Mezo-Zeaxantina obtinute din floarea de galbenele! Amintim aici cele 2 produse ale gamei Macushield si Macushield Gold dedicate persoanelor de orice varsta care isi doresc cresterea acuitatii vizuale si prevenirea dezvoltarii afectiunilor oculare odata cu inaintarea in varsta!

Formula Macushield este originala, unica, naturala 100% si prezinta numeroase beneficii. 

  • contine 3 carotenoizi esentiali in imbunatatirea vederii si prevenirea complicatiilor oculare
  • formulele sunt originale si naturale 100% extrase din galbenele
  • ofera concentratii optime de substante active necesare mentinerii sanatatii maculei - Luteina, Zeaxantina si Mezo-Zeaxantina
  • formulele concentrate susntin dezvoltarea pigmentului macular
  • Macushield Gold poate fi administrat chiar si de persoanele cu diabet pentru ca ofera si un complex de vitamine si minerale vitamina C, vitamina E, zinc si cupru
  • Macushield sustine sanatatea maculei si a retinei
  • antioxidantii continuti de Macushield reduc stresul oxidativ si cresc randamentul cu care oxigenul ajunge la celule
  • Macushield mentine sanatatea nervului optic
  • Macushield  si Macushield Gold ofera nutritia necesara maculei pentru imbunatatirea vederii
  • Ambele produse nu prezinta contrindicatii sau reactii adverse fiind recomandate inclusiv persoanelor vegane


5 avantaje oferite de Macushield in sustinerea vederii

Macushield este un supliment natural 100% obtinut din extracte de floare de craita, un ingredient ce ofera numeroase beneficii pentru sanatatea functiilor vizuale
Macushield este un produs cu ingrediente dovedite stiintific ca fiind benefice pentru vedere, pentru ameliorarea diferitelor conditii ce pot afecta vederea
3 ingrediente care actioneaza sinergic pentru o vedere agera.
Mezo-Zeaxantina este elementul principal raspunzator de calaritatea imaginilor percepute, a culorilor.
Zeaxantina este un element esential in toate tucturile oculare. Mai mult, are rol fotoprotector, antioxidant cat si neuroprotector.
Luteina alaturi de restul pigmentilor maculari ofera protectie si actioneaza ca un scut si in principal protejeaza macula - imbunatateste perceptia detaliilor fine.

Macushield este unul dintre cele mai utilizate produse ce ofera protectie oftalmologica. Este recomandat in majoritatea centrelor oftalmologice si rezultatele sunt uimitoare in diferite stadii ale afectiunilor oculare.

MacuShield este cel mai des recomandat supliment alimentar pentru vedere atat in Marea Britanie dar si in Romania.
Specialistii recomanda utilizarea suplimentului MacuShield atat pentru protejarea vederii cat si pentru ameliorarea anumitor conditii oftalmologice.

MacuShield ajuta la cresterea performantelor vizuale cand conduceti!

Produsul, utilizat zilnic cu 1 capsula pe zi ajuta la sporirea atentiei vizuale si creste confortul si siguranta.
Acuitatea vizuala este foarte importanta cand vorbim de sofat in special ca atentia este doar un element ce influenteaza modul si timpul de reactie al soferului. Specialistii spun ca peste 90% din reactiile soverului pe timpul condusului se bazeaza pe vedere si astfel protejand ochii si stimularea acuitatii vizuale creste si siguranta soferului si pasagerilor. 

Prin formula complexa oferita de MacuShield, ochii pot fi protejati de actiunea celor 6 factori daca pot influenta condusul.
Cei 6 factori sunt: lumina, contrastul, reflexiile, luminanta, vederea fotopica si scotopica.
Carotenoizii din MacuShield ofera protectie fotoprotectoare, radioprotectoare, antiproliferativa, au activitate antioxidanta, antifungica, antimicrobiana si stabilizeaza membrana oculara.

Stiati ca viteza de reactie si procesare vizuala poate fi imbunatatita cu Macushield?
Stim ca pentru a procesa actiuni este vitala perceptia ochilor. Elementele care intregesc performanta vizuala sunt mai ample decat a vedea bine, conform acuitatii vizuale statice si nu pot fi toate corectate doar prin ochelari. Macushield completeaza nutritia zilnica necesara unei vederi optime.

MacuShield sustine performanta vizuala!

Produsele Macushield  si Macushield Gold ajuta la mentinerea sanatatii oculare si prevenirea degenerescentei maculare

Macushield poate fi administrat ca adjuvant pentru prevenirea retinopatiei diabetice, glaucomului, sustine o umectare corespunzatoare si reduce senzatia de arsura oculara sau senzatia de nisip in ochi, reduce oboseala ochilor, sensibilitatea la lumina si vederea incetosata, reducand astfel, considerabil, disconfortul vizual.
Macushield este unul dintre cele mai utilizate suplimente naturale in cabinete medicale sau clinici oftalmologice datorita eficientei crescute si efectelor multiple pe care le ofera in mentinerea sanatatii vizuale.
Produsul a  fost lansat in 2006 si de atunci este cel mai apreciat produs in Regatul Unit si Europa petnru sustinerea sanatatii oculare si prevenirea afectiunilor oftalmologice!

Aici gasiti Macushield  si Macushield Gold la cel mai bun pret si oferte speciale la pachete + Transport Gratuit!
Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Macushield de minim 396 lei.