Lyprinol

Comanda Lyprinol 60 cps si Lyprinol 180 cps la cel mai bun pret!

Lyprinol este un antiinflamator cu spectru larg pe baza de extract de scoica verde. Formula sa bioprotectoare si biocompatibila cu organismul nostru, ajuta la reducerea inflamatiilor intr-un mod sigur si eficient indiferent daca este vorba de o inflamatie a articulatiilor, membranei hepatice, pulmonare, cardiace sau orice tesut ce prezinta o inflamatie.

Lyprinol, complex lipidic marin reduce inflamatiile de la nivelul organismului sigur, eficinet si cu efect rapid.

Cum reduce Lyprinol inflamatiile?
Stim deja ca organismul si in special celulele organismului nostru au nevoie de acizi grasi pentru a functiona intr-un mod optim. Membrana celulara are nevoie de acizi grasi omega 3 si omega 6, acizi grasi ce nu pot fi produsi de organism. Lyprinol ofera prin complexul lipidic marin o biodisponibilitate crescuta astfel incat celulele sa bebeficieze de un echilibru intre acizi grasi Omega 3 si Omega 6. Cand exista dezechilibre la nivel celular, mediatorii inflamtiilor produ diverse senzatii de disconfort precum durerea rigiditatea, tumefierea si chiar reducerea mobilitatii.

Lyprinol este un complex unic, brevetat, denumit complex PCSO-524 ce ofera echilibrul necesar a acizilor grasi in membrana celulara astfel incat previne aparitia inflamatiilro si totodata ofera o protectie suplimentara acesteia in mentinerea integritatii. Totul datorita extractului de scoica verde ce provine din apele nepoluate ale Noii Zeelande.

Formula speciala contine peste 90 de fractiuni de acizi grasi si amintim aici OTA, ETA, EPA, DHA astfel incat sa ofere eficienta maxima si un puternic efect antiinflamator!

Lyprinol extract uleios de scoica verde, este pe piata din Europa utilizat din 1994  si este cu succces utilizat de milioare de persoane pentru cresterea calitatii vietii si imbunatatirea mobilitatii.

10 Avantaje Lyprinol:
- detine o formula unica, brevetata pe baza de extract uleios de scoica verde
- Lyprinol ofera in fiecare capsula concentratia maxima de extract uleios de scoica verde cu efect puternic antiinflamator
- este utilizat de peste 26 de ani in peste 34 de tari pentru eficienta si proprietatile sale remarcabile
- Lyprinol reduce inflamatiile in mod natural fara reactii adverse!
- este de 100 de ori mai eficient decat uleiul de peste
- formula brevetata Lyprinol este de 125 de ori mai eficienta in reducerea inflamatiilor decat variantele pulbere de scoica verde
- specialistii au concluzionat ca formula Lyprinol detine o concetratie de 175 ori mai mare decat uleiul de somon sau de primula
- Extractul uleios de scoica verde oferit de Lyprinol detine efect calmant in cazul rigiditatii articulatiilor, tensionare, temperatura ridicata in zona inflamata sau dureri permanente.
- Lyprinol este un bun adjuvant pentru sanatatea articulatiilor, inimii, imbunatatirea functiilor cerebrale si chiar reducerea nivelului de colesterol din sange.
- reduce in mod eficient durerile si disconfortul articular, inflamatiile pulmonare, hepatice, ale aparatului cardiovascular,  sau alte inflamatii de la nivelul organismului.

Lyprinol este un produs unic cu proprietati remarcabile in reducerea inflamatiilor de orice tip care a oferit un suport natural si eficient milioanelor de oameni din intreaga lume. Cele mai des intalnite utilizari ale Lyprinol sunt in cazul afectiunilor inflamatiilor degenerative precum artrita, poliartrita, rigiditatea articulatiilor sau chiar dureri articulare permanente.

Studiile efectuate au confirmat eficienta antiinflamatorie cu spectru larg oferita de scoica verde (ulei). Pe alnga numeroasele efecte benefice oferite de administrarea Lyprinol, amintim cresterea mobilitatii articularea si reducerea disconfortului osteoarticular.
Avand la baza doar extract de scoica cu cochilie verde (Perna Canaliculus), Lyprinol, prin extractul uleios de calitate superioara, ofera proprietat benefice unice in reducerea inflamatiilor. Specialistii il recomanda ca adjuvant inclusiv in inflamatii gastrice, pulmonare, renale, cardiovasculare, nu doar in cazul inflamatiilor articulare.
Lyprinol ofera astfel o sursa bogata de acizi grasi Omega 3 recunoscuti pentru capacitatea lor de a imbunatatii sanatatea inimii, creierului si cresterea mobilitatii osteoarticulare.
Nicio alta vietuitoare – animal sau planta – nu contine atatea substante esentiale pentru sanatatea organismului uman precum scoica verde. Produsul Lyprinol are la baza o tehnologie unica, inovatoare, detine brevet de inventie pentru extractul uleios stabilizat CO2 cunoscut acum ca cel mai eficient comlex lipidic marin cu spectru larg.   

Lyprinol Advanced vine cu o formula imbunatatita insa cu efecte asemanatoare cu Lyprinol 60 sau 180 capsule.
In cazurile de disconfort mai grave sau cand se doreste o recuperare mai rapida in urma unei leziuni articulare se poate opta pentru varianta Lyprinol Advanced deoarece pe langa extractul uleios de scoica verde are in plus ulei de Krill Antarctic care contribuie prompt la reducerea inflamatiilor si tulburarilor inflamatorii de orice tip de la nivel celular. Un avantaj al formulei Lyprinol Advanced il reprezinta si adaugarea uleiului de arbore de maslin care este utilizat in majoritatea antiinflamatoarelor utilizate la nivel mondial.

Este bine de stiut ca ambele formule, Lyprinol PCSO 524 Complex lipidic marin cat si Lyprinol Advanced ESPO 572 Complex lipidic marin pot fi utilizate atat profilactic cat si terapeutic si ambele actioneaza la nivelul oricarei inflamatii din organism, indiferent de tipul tesutului afectat.
Puteti utiliza cu incredere orice varianta de Lyprinol pentru sustinrea imunitatii, functionarea optima a aparatului cardio vascular, imbunatatirea activitatii si sanatatii sistemului osos, muscular.
Daca va confruntati adesea cu disconfort gastrointestinal puteti administra Lyprinol pentru ameliorarea acestora.
Complexul lipidic marin, Lyprinol sustine de asemenea functiile cerebrale, pulmonare, imunitare sau din sfera ORL.
In cazul in care valorile colesterolului si trigliceridelor oscileaza des sau sunt peste parametrii optimi, puteti administra Lyprinol pentru echilibrarea acestor valori si imbunatatirea circulatiei la nivelul organismului.


Cine poate administra Lyprinol?
- persoanele care isi petrec mult timp in picioare pentru ca ajuta la mentinerea sanatatii tesutului conjunctiv si reduce durerile articulare
- persoanele cu diferite inflamatii cronice
- persoanele cu afectiuni cardiovasculare, fibromialgie sau oboseala cronica
- persoanele care isi doresc sustinerea imunitatii, prevenirea degenerarii tesuturilor si un organism sanatos
- persoanele cu diferite leziuni superficiale care isi doresc o recuperare mai rapida, - sportivii pentru recuperarea organsimului dupa antrenamentele fizice intense sau pe perioada antrenamentelor pentru mentinerea integritatii ligamentelor, cartilajelor si a tesutului muscular
- persoanele cu afectiuni digestive, respiratorii sau circulatorii

Datorita actiunii sale cu spectru larg, Lyprinol poate constitui un adjuvant eficient in prevenirea multor afectiun imoderne precum cancerul, atacurile de cord sau afectiunile cu baza infectioasa. Fiind o sursa naturala de Omega3, Lyprinol ofera protectie membranei celulare si de asemenea echilibru prevenind atfel dezvoltarea inflamatiilor.

Lyprinol este un complex unic de acizi grasi esentiali ce ajuta la echilibrarea balantei de acizi grasi Omega3, Omega 6 in membrana celulara. Nu prezinta reactii secundare si este utilizat la nivel mondial inca din 1994. De efectele benefice oferite de Lyprinol se bucura in prezent milioane de oameni din intreaga lume fiind cel mai puternic antiinflamator natural pe baza de extract de scoica verde  ( Noua Zeelanda)


Observam astfel eficienta si spectrul larg de actiune ofertit de Lyprinol!
Daca va doriti astfel, o alternativa usoara, eficienta, cu rezultate spectaculoase obtinute de milioane de persoane care l-au utilizat, Lyprinol este alternativa naturala, sigura si fara efecte secundare!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Lyprinol de minim 390 lei.