Lipolife

Nu mai face parte din oferta noastra

Lipolife este un brand de produse lipozomale dezvoltate de farmacisti cu experienta, cu formule unice si incapsulare lipozomala, tehnologie dezvoltatea de acestia in 2010. Formulele Lipolife au fost lansate pentru prima data in 2012 in Marea Britanie si primul produs a fost Vitamina C lipozomala, produs ce oferea in doza zilnica 1 gr de Vitamina C. Tot cu formule lipozomale unice Lipolife dezvolta formula Glutation si Curcumina Lipozomala. In prezent gama cuprinde zeci de produse cu proprietati unice asupra organismului.


Pe parcursul dezvoltarii gamei de lipozomale,  Lipolife a colaborat indeaproape cu clinici renumite, medici si specialisti in nanotehnologie, nutritie pentru a ofei produse de calitate cu eficienta si biodisponibilitate maxima la nivel celular.

Lipolife este in plina dezvoltare astfel incat produsele lor sunt utilizate la nivel european atat de persoane de toate varstele cat si in clinici de recuperare. Succcesul se datoreaza produselor inovatoare, aplicarea nanotehnologiei si dedicarea pe care o ofera fiecarui produs dezvoltat astfel incat sa ofere o sansa la imbunatirea sanatatii oricarei persoane care are nevoie. La momentul actual Lipolife se afla in topul producatorilor de suplimente alimentare.

De ce sa alegeti Lipolife?
  • Ofera o gama larga de suplimente lipozimale ce ofera o aobsorbtie maxima la nivel celular
  • efectele produselor Lipolife sunt dovedite clinic de medici de specialitate
  • linia de produse Lipolife contine lipozomi uniformi nanometrici.

Suplimentele lipozomale Lipolife au capacitatea de a furniza substante nutritive utilazand un sistem unic si revolutionar de micro eliberare ceea ce permite o biodisponibilitate maxima la nivel celular. Tehnologia de microincapsulare lipozomala este noul mecanism al mileniului ce creste exponential asimilarea nutrientilor la nivel celular in zonele organismului acolo unde acestea are cea mai mare nevoie.

Lipolife a reusit sa schimbe standardele de concepere si productie a suplimentelor. A reusit sa implementeza o noua viziune si sa redefineaca toti markerii de calitate existenti.

Va doriti astfel produse de calitate recunoscute la nivel mondial pentru sustinerea sanatatii noastre? Lipolife va ofera produse premium, de calitate si cu o biodisponibilitate maxima la nivel celular!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Lipolife de minim 490 lei.