Lelo

Comanda vibratoare LELO la cel mai bun pret!

Lelo este cel mai renumit brand de vibratoare de lux. Cu Lelo te bucuri de placeri maxime indiferent de varsta, sex, nationalitate si cu siguranta viata ta intima va fi mult imbunatatita. Alege vibratoarele Lelo si experimenteaza cele mai intense momente si pline de satisfactii alaturi de partenerul tau. Cele mai bune preturi, cele mai inovatoare solutii de lux, din materiale de calitate premium pentru o viata intima plina de satisfactie si pasiune.

Brand-ul Lelo isi propune sa dezvolte cele mai noi solutii pentru imbunatatirea vietii intime si in permanenta dezvolta game de produse astfel incat sa raspunda cat mai eficient tuturor nevoilor intime ale clientilor sai. 

Vibratoarele Lelo sunt pentru confortul intim al femeilor de orice varsta
Gama Intima de la Lelo isi propune sa ofere produse de lux exclusiviste care sa raspunda tuturor aspectelor vietii intime feminine pornind de la prima menstruatie pana la perioada de menopauza.Lelo nu este doar un brand de jucarii sexuale ci este unul din liderii care promoveaza libertatea de a te conecta la propriul corp de a-l exploata si de a simti placerea maxima individual sau in cuplu.
In prezent, produsele Lelo sunt comercializate in peste 160 de tari si este lider in productia de jucarii sexuale de lux si accesorii pornind de la prezervative pana la cele mai inovatoare produse de masaj personal, vibratoare FemTech si Fem Care cat si produse dedicate barbatilor sau cuplurilor care isi doresc mai multa placere si pasiune in viata sexuala.

Lelo evolutie, tehnologie, alaturi de tine in orice moment al vietii intime pentru placeri maxime!
In 2003 Lelo s-a infiintat compania care inca de la inceput si-a dorit sa ofere clientilor sai produse sexuale de lux, din materiale de o calitate desavarsita, ideale pentru confortul intim si bineinteles cu un design unic si inovator.Imbinarea perfecta intre eleganta, stil, a reusit inca de la lansare sa revolutioneze piata de produse sexuale. In 2014 Lelo lanseaza ORA - stimulatorul de sex oral si Lily Cup prima cupa menstruala.
In 2016 Lelo lanseaza gama HEX de prezervative si reuseste iar sa revolutioneze piata de profil schimband radical structura prezervativelor si sporind satisfactia in timpul utilizarii acestora prin textura cu structura hexagonala.

Evolutia Lelo pe piata jucariilor sexuale de lux a culminat cu dezvoltarea unor produse dedicate exclusiv barbatilor pentru cresterea placerii sexuale cat si a produsului Sila un stimulator pentru clitoris.

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Lelo de minim 490 lei.