Laboratoarele Remedia

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Laboratoarele Remedia la cel mai bun pret!

Laboratoarele Remedia este unul dintre cei mai mari producatori din Romania de suplimente alimentare, alimente BIO si cosmetice naturale. Cele mai bune preturi la produsele Remedia pentru mentinerea sanatatii, cresterea calitatii vietii si la indulcitorii naturali!


In colaborare cu clinici si specialisti in domeniul nutritiei, Laboratoarele Remedia ofera consumatorilor romani produse din ingrediente atent selectionate, de la furnizori recunoscuti pe piata internationala din Italia, Elvetia, Norvegia, Spania, Statele Unite ale Americii. Cu ingredeinte organice de inalta calitate, Remedia a dezvoltat o gama larga de suplimente dedicate mentinerii si imbunatatirii santatii si cresterii calitatii vietii.

In gama de produse Laboratoarele Remedia vom intalni astfel, indulcitori naturali ideali chiar si in cazul persoanelor cu glicemie oscilanta sau diabet, linia de produse aloe vera imbogatite cu extracte de plante pentru imbunatatirea digestiei, tranzitului, functiilor hepatice si cresterii imunitatii, cat si suplimente naturale pentru mentinerea sanatatii generale.

Linia de produse Aloe Vera Gel cu Pulpa completeaza gama de suplimente Laboratoarele Remedia si ofera o alternativa sanatoasa pentru imbunatatirea functiilor aparatului digestiv, reglarea tranzitului, sustinerea metabolismului si a imunitatii.

Aloe Vera Gel cu Pulpa Laboratoarele Remedia este un suc pur fara indulcitori si contribuie la stimularea peristaltismului intestinal, prevenirea starilor de constipatie, sustinerea sanatatii florei intestinale si reducerea inflamatiilor. Tot in aceasta gama specialistii au dezvoltat si formula care in combinatie cu ingrediente specifice sa ajuta la cresterea imunitatii, imbunatatirea digestiei, protejarea ficatului si chiar la reducerea tusei si starilor gripale.
  • Aloe Gastro Gel, Laboratoarele Remedia contine suc pur de aloe vera si bacterii lactive pentru buna functionare a sistemului gastro-intestinal, inclusiv stimularea productiei de sucuri gastrice.
  • Aloe Digestiv Gel, Laboratoarele Remedia ofera un complex unic de ingredeinte benefice pentru sanatatea si funstionarea optima a sistemului digestiv. Produsul contine Aloe vera, ghimbir, ananas, papadie.
  • Aloe Imun Gel, Laboratoarele Remedia ajuta la sustinerea imunitatii si cresterea barierei de aparare a organismului in cazul diferitilor agenti patogeni. Pe langa sucul organic de Aloe vera mai contine si vitamina C, vitamina D si zinc
  • Aloe Protector Hepatic Gel, Laboratoarele Remedia ofera susuport necesat si importanta ficatului ptin combinatia optima ed ingredeinte cu efect antiinflamator si regenerant. Pe langa sucul organic de Aloe vera mai contine astfel si armurariu, papadie, anghinare, toate cu efect hepatoprotector.


Natura reprezinta o sursa naturala indiscutabila de sanatate, iar Laboratoarele Remedia a adus in Romania suplimente de calitate premium, certificate international, pure, obtinute din surse organice.

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Laboratoarele Remedia de minim 200 lei.