International Health

International Health producator si distribuitor international de suplimente naturale si programe de gestionare a anumitor afectiuni. Cel mai apreciat produs la nivel international, programul de slabit prin liposuctie alimentara (Lipo Diet)! Dezvoltat de specialistii in nutritie in colaborare cu International Health, programul Lipo Diet este la momentul actual cel mai revolutionar program de slabit prin liposuctie alimentara cu efecte rapide, vizibile inca din primele zile de administrare. 

Cu o experienta vasta in domeniul suplimentelor naturale, nutritiei si integrarea acestora ca terapii alternative in sustinerea sanatatii, International Health a devenit unul din liderii principali de productie si distributie la nivel international. Produsele International Health sunt unice, realizate dupa retete originale studiate de-a lungul timpului si apreciate pentru efectele lor benefice pentru sanatate.

Linia de produse International Health  ofera sansa la o viata mai buna, o sanatate generala optima si prevenirea complicatiilor diferitelor afectiuni.

Unul dintre cele mai apreciate, sigure si eficiente programe dezvoltate este cel de Liposuctie alimentara.
Este un program unic in lume de gestionare a greutatii corporale de slabire si imbunatatire a sanatatii.

Va doriti sa reduceti rapid greutatea corporala, sigur, sanatos si natural?
Liposuctia alimentara, programul dezvoltat de laboratoarele International Health va ofera acesta sansa!
International Health este unicul producator care a realizat un program de liposuctie alimentara noninvaziv si cu rezultate asemenatoare cu liposuctia chirurgicala.

Prin formula speciala determina organismul sa se hraneasca cu propriile rezerve de grasime, cu alte cuvinte terapia Lipo Diet se axeaza pe transformarea metabolica a grasimii din organism in energie.
Programul Lipo Diet pentru slabit ofera o formula proteica speciala cu adaos de fibre vegetale (glucomannan) ceea ce ajuta atat la reglarea metabolismului cat si la cresterea energiei si reducerea greutatii corporale.

In doar 14 zile puteti vedea o imbunatatire vizibila a greutatii corporale, fara efect yo-yo.

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse International Health de minim 590 lei.