GE 132

Comanda GE 132 la cel mai bun pret!

GE 132 este o gama de antioxidanti ce ofera suport mentinerii sanatatii atat adultilor cat si copiilor. Aici gasiti cele mai bune preturi la antioxidanti Ge 132, Ge 132  Plus Natural si Ge Kids. Cele mai bune preturi la antioxidanti naturali!

Mediul de viata, alimentatia, oboseala, stresul sunt factori ce ne pot influenta sanatatea in mod considerabil daca nu ii acordam importnta inca de la primele semne. 

Inca din 2002 Antioxidantul GE 132 este disponibil in peste 12  tari din Europa si din 2010 si in Romania. GE 132 este un complex de antioxidanti puternici care actioneaza sinergic ca adjuvant in profilaxia si terapia diferitelor afectiuni cronice sau acute.
Toate componentele GE 132 sunt extracte naturale nealterate biologic si nemodificate genetic. GE 132 este ralizat in Germania dupa o formula originala japoneza, eficienta in sustinerea si mentinerea sanatatii organsimului. Sursele de antioxidanti sunt furnizate de ingrediente recunoscute la nivel mondial atat pentru beneficiilor cat si pentru efectul puternic antioxidant. GE 132 este produs in Germania conform celor mai inalte standarde UE.

Gama cuprinde astfel 3 produse de calitate premium obtinute doar din ingrediente naturale:

Antioxidant Ge 132
  are o formula bazata pe: Extract din ciuperca Reishi; Extract din laptisor de matca; Extract din struguri rosii – Resveratrol; Extract dublu din rechin; Extract din ceai verde; Extract din macese. Toate ingredientele active ofera proprietati antioxidante remarcante si sustin functiile cardiovasculare, hepatice, pulmonare, pancreatice ale organismului. Antioxidant Ge 132 se paote administra atat profilactic cat si terapeutic chiar si in afectiunile oncologice sau fdegenerative, datorita principiilor active desebite pe care le ofera.

Ge 132 + Natural
a fost dezvoltat ulterior avand la baza aceeasi reteta originala insa axata mai mult pe gestionarea mai eficienta a afectiunilor cardiovasculare, oncologice si diabet. In compozitia Ge 132 + Natural vom regasi Extract de ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum); Extract de laptisor de matca; Extract de samburi de struguri rosii (resveratrol);Extract din tomate (licopen); Extract din brocolli (sulforafan). Toate ingredientele active detin proprieati antioxidante, regenerante si antitumorale. Actiunea dubla oferita de Ge 132 Plus Natural se refera atat la capacitatea de a induce apoptoza celulelor deteriorate cat si la stimularea procesului de regenerare celulara pentru o recuperare mai rapida a organismului.

Ge Kids este un supliment inovator dedicat mentinerii sanatatii copiilor, cresterea imunitatii si sustinerea unei dezvoltari armonioase a acestora. Ge Kids este un adjuvant eficient in cazul infectiilor recurente, inflamatiilor sau alergiilor. Ajuta la sustinerea activitatii imunologice si creste bariera de protectie a organismului. Ingrediente active Ge Kids: Extract ciuperca Reishi,Laptisor de matca, Resveratrol, Extract de macese, Beta-glucan 1,3 / 1,6-D, Licopen, Extract de Curcuma

Dupa cum puteti observa Ge 132 ofera o sursa importanta de antioxidanti si nutienti pentru mentinerea sanatatii, indifernet de vasta sau starea de sanatate.


Ge 132  este aliatul organismului impotriva stresului si epuizarii organismului.
In ziua de azi, stilul de viata, mediul de lucru si viata cotidiana ne ofera numeroase provicari astfel incat stresul a inceput sa ne afecteze inca de la varstele adolescentei.
Factorii care ne influenteaza nivelul de stres sunt insotiti si de alimentatie. daca nu avem o dieta sanatoasa organsimul nu are de unde sa isi procure micornutrientii necesari pentru cresterea energiei organismului si a barierei de aparare in cazul diferitilor factori patogeni, stresului oxidativ sau a radicalilor liberi.

Urmarile acestor simptome se manifestea prin stare de slabiciune, oboseala si chiar dezvoltarea anumitor afeciuni cronice.
Formulat dupa o reteta originala japoneze, Ge 132 contine ingrediene active cu potential tonic, regenerant, antiinflamator si imunostimulator complex. In compozitia acestui supliment nutritiv s-au introdus ingrediente cu potential antioxidant unic precum Ganoderma Lucidum ingredient ce ofera numeroase beneficii organismului.

Toate ingredientele active oferite de linia de produse Ge 132 au fost studiate intens si toate ofera calitati imunostimulatoare si protectoare deosebite.
Produsele Ge 132  sunt realizate in Germania dupa retelele originale japoneze in condormitate cu cele mai inalte standarde UE. Sudiile efectuate in ultimii zeci de ani  ateste eficienta suplimentelor nutritive Ge 132  in cazul diferitelor tipuri de cancer. Proprietatile  si efectele antitumorale in special in cazul adenomului de prostata, cancerului mamar sau a adenocarcinomului intestinului gros. Este asadar esentiala actiunea antriprolifica a preparatelor Ge 132 cu proprietati citostatice si totodata regenerante asupra tesuturilor.

Produsele Ge 132  au astfel capacitatea, prin actiunea sinergica a ingredientelor active, de a sustine functiile imunitare, reducerea proceselor inflamatorii si prevenirea proliferarii celulelor malgne dar si stimularea regenerarii tesuturilor lezate.
Ge 132 detine de asemenea toate certificatele internationale care dovedesc ca toate componentele sunt extracte naturale nealterate biologic si nemodificate genetic astfel incat ofera surse naturale importante de nutrienti pentru mentinerea integritatii structurilor celulare si redarea starii de bine a organismul indiferent de varsta.


GE 132 are o formula unica japoneza si este considerat secretul japonez pentru sanate si longevitate.
Numeroase studii stiintifice si clinice au demonstrat in ultimele decenii beneficiile multiple oferite de ingredientele active Ge 132. Complexul de antioxidanti este tot mai recomandat ca adjuvant in gestionarea diferitelor afectiuni cronice, acute, degenerative datorita proprietatilor unice pe care le ofera chiar de la nivel celular.
Ge 132  si Ge 132  Plus Natural ofera o sursa naturala de antioxidanti pentru protejarea integritatii celulare. Elementele componente actioneaza sinergic pentru cresterea energiei celulare, inducerea apoptozei celulelor deteriorate si promovarea proceselor de regenerare celulara.

Activitatea principiilor active Ge 132  se observa si la nivelul functiilor sistemului imunitar prin cresterea barierei de aparare in fata diferitilor agenti patogeni. 
Ge 132 daotita multitudinii de efecte benefice pe care le are este recomandat tuturor persoanelor care isi doresc energie, vitalitate, sanatate indiferent de varsta. Ca adjuvant Ge 132  este indicat ca suport in afectiunile cardiovasculare, ale aparatului pulmonar, respirator, renal, afectiunile oncologice in diferite stadii de evolutie si cu diferite complicatii.
Ge 132 se utilizeaza in peste 12 tari iar in Romania se gaseste in din 2002 fiind unul dintre cele mai utilizate suplimente naturale cu spectru larg.

Va doriti mai multa energie, un tonus fizic si psihic optim si sa va mentineti sanatatea? Alegeti Ge 132, Ge 132  Plus Natural sau  pentru copii Ge Kids!
Aici gasiti cele mai bune preturi la antioxidanti!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse GE 132 de minim 550 lei.