Fotoliu Tantra

Fotoliul Tantra este o piesa de mobilier originala si revolutionara pentru viata intima a celor ce isi doresc sa exploreze si sa-si amplifice in intensitate exprerientele intime. Datorita designului inedit, Fotoliul Tantra va ofera posibilitati infinite in dormitor, imbunatatind semnificativ calitatea actului sexual si oferindu-va posibilitatea de a experimenta diferite pozitii, dificil de obtinut in pat. 

Fotoliul Tantra, pentru experiente de neuitat!

Folotiul Tantra va aduce un suflu nou relatiei dumneavoastra, incurajand si determinand ambii parteneri sa se angajeze mai des in relatia amoroasa. De asemenea, este dovedit stiintific ca bunastarea intima ajuta la cresterea vitalitatii si a starii de bine. Astfel, Fotoliul Tantra este un aliat de nadejde, ajutandu-va sa eliminati stresul adunat pe parcusul zilei.

De ce Fotoliul Tantra?
1. Senzatii mai placute si mai intense, datorita schimbarii fara efort a unghiurilor pelvine.
2. Orgasme mai frecvente. 
3. Orgasme mai intense, pentru ambii parteneri. 
4. Ofera un nivel de confort ideal. 
5. Ofera posibilitatea de a avea control integral asupra adancimii si unghiurilor de penetrare. 
6. Sprijin in timpul oricarei pozitii pe care doriti sa o obtineti.

Fotoliul Tantra va indeamna sa fiti creativi in dormitor, sa va surprindeti parternerul/partenera si sa va angajati intr-o calatorie de redescoperire atat in cuplu, cat si individual. Daca sunteti pasionati de Kama Sutra, Fotoliul Tantra este exact ceea ce aveti nevoie, avand acest desing unic, care va permite sa incercati pozitiile sacre intr-un mod confortabil.

Acest fotoliu functioneaza prin deplasarea greutatii a doua persoane si schimbarea unghiurilor pelvine din timpul actului intim. Fotoliul Tantra este conceput pentru a maximiza experienta sexuala, imbunatatind postura fiecarei pozitii pe care doriti sa o incercati, oferindu-va momente de neutitat alaturi de partener/partenera.

Adauga si tu putina creativitate vietii tale amoroase!