Forticoll

Comanda produse Forticoll la cel mai bun pret!

Forticoll este un brand specializat pe produsele pe baza de colagen, una dintre cele mai abundente proteine care se gasesc in organismul nostru, si de care avem extraordinar de multa nevoie. Suplimentele Forticoll prezinta peptide de colagen, obtinute printr-un proces specific de hidroliza enzimatica. Formulele lor includ mai multe ingrediente active, vitamine si minerale, pentru stimularea sintezei colagenului in tesuturi.

Forticoll este un brand specializat pe suplimente alimentare pe baza de colagen, una dintre cele mai abundente proteine care se gasesc in organismul nostru, si de care avem extraordinar de multa nevoie. 

Suplimentele Forticoll prezinta peptide de colagen, obtinute printr-un oroces specific de hidroliza enzimatica. Formulele lor includ mai multe ingrediente active, vitamine si minerale, pentru stimularea sintezei de colagen din tesuturi.

De asemenea, suplimentele alimentare Forticoll sunt concepute special pentru a asigura cantitatea optima de nutrienti de care orgnaismul nostru are nevoie, pentru a mentine pielea, articulatiile, muschii si oasele intr-o stare foarte buna, astfel incat sa ne putem duce la bun sfarsit toate task-urile zilnice.

Bogat in peptide bioactive

Peptidele de colagen din suplimentele alimentare Forticoll sunt obtinute prin descompunerea colagenului, printr-un proces specific si complex de hidroliza enzimatica. Astfel, toate fragmentele colagenului au aceeasi dimensiune si compozitie, fapt ce asigura absorbtia si asimilarea lor completa. Mai mult decat atat, suplimentele Forticoll au in compozitia lor diversi compusi activi, precum vitamine si minerale, in doze eficiente pentru a stimula sinteza colagenului in diferite zone ale organismului nostru (oase, muschi, piele si cartilaj).

Calitate garantata

Produsele Forticoll apartin brandului cu sigiliul Laboratorios Almond SL, o companie a carei activitate este dedicata cercetarii si dezvoltarii atat de produse dietetice, cat si de suplimente alimentare. Cu ajutorul celor mai moderne tehnologii si procese de fabricatie, produsul finit ajunge la client in cea mai buna forma, la o calitate PREMIUM, pastrandu-si proprietatile, avando actiune eficienta si potentiata maxim, datorita proprietatilor nutritive si organoleptice.

Produse Forticoll

  • Forticoll Original: este conceput special pentru persoanele care isi doresc sa isi imbunatateasca sanatatea oaselor, articulatiilo si a muschilor. Formula cu peptide bioactive de colagen, celulele cartilajului (condrocite) sunt stimulate, astfel producand colagen de tip II și proteoglicani.
  • Forticoll Marin: este dedicat persoanelor care au afectiuni articulare, fiind un adjuvant excelent in imbunatatirea sanatatii cartilajelor, oaselor si muschilor. Produsele Forticoll Marin au la baza un colagen de origine maritima, obtinut din pielea unor specii de pesti, care snt crescuti sustenabil. Colagenul extras din pielea acestor pesti este prelucrat cu ajutorul unui proces de hidroliza enzimatica. De asemenea, este formulat cu peptide de colagen Naticol, stimuland sinteza colagenului de la nivelul pielii, tendoanelor, oaselor si ligamentelor.
  • Forticoll Sport: este dedicat sportivilor sau persoanelor care depun efort fizic intens zilnic. Formula Forticoll Sport se bazeaza pe peptidele de colagen Bodybalance, care vizeaza muschii si tendoanele, exercitand un efect dublu - furnizarea de proteine noi pentru regenerarea masei musculare si stimularea sintezei de colagen in tesutul conjunctiv. Restul componentelor din Forticoll Sport contirbuie la mentinerea si intaeirea organismului, reducand totodata oboseala cronica.
  • Forticoll Par & Piele: este special conceput pentru a imbunatati aspectul pielii si parului. Peptidele de colagen Verisol din compozitia suplimentelor Forticoll Par & Piele actioneaza asupra straturilor profunde ale pielii si stimuleaza fibroblastele sa produca atat colagen, cat si elastina. Mai mult decat atat, mineralele si vitaminele din compozitia produselor Forticoll Par & Piele ajuta la mentinerea sanatatatii pielii si parului, oferindu-le un aspect sanatos si luminos.

Indiferent daca va doriti doar sustinerea echilibrului organismului sau va doriti ameliorarea anumitor disfunctii pe care le resimtiti, suplimentele alimentare Forticoll reprezinta alegerea ideala! 

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Forticoll de minim 290 lei.