Forte Pharma

Comanda produse Forte Pharma la cel mai bun pret!

Forte Pharma solutii pentru sanatate si frumusete pe baza de extracte de plante si tehnici pe procesare brevetate pentru o asimilare optima la nivelul organismului. Mai josi gasiti cateva dintre cele mai utilizate produse utilizate in Europa acum si in Romania! Cele mai avantajoase preturi si oferte la produsele Forte Pharma!

Brand-ul de produse Forte Pharma inglobeaza numeroase suplimente alimentare destinate santatii intregului organism. Acestea sunt realizate in cadrul unui laborator cu statut de companie farmaceutica certificata, ce a fost infiintat in 1999 la Monaco de Dr. Yann Rougier, fondator si expert in nutritie. 

Forte Pharma este un jucator cheie pe piata suplimentelor alimentare si in segmentul de frumusete, fiind astfel o companie internationala activa in peste 20 de tari.
Brand-ul Forte Pharma a luat nastere din convingerea ca, suplimentele alimentare pot compensa anumite deficiente survenite in urma prelucrarii alimentelor din ultima perioada.

Formula fiecarui produs nutritiv ce apartine gamei Forte Pharma este realizata dintr-o compozitie 100% naturala din extracte din plante si substante nutritive, ce au abilitatea de a reduce riscul aparitiei unor numeroase afectiuni, dar si posibilitatea de a le ameliora.


In cadrul gamei Forte Pharma vom regasi produse care se adreseaza:

  • Sanatatii parului - Expert anti-chute, Expert levure de biere.
  • Sprijinirea procesului de pierdere in greutate - XtraSlim Capteur 3 en 1.
  • Promovarea sanatatii pielii si incetinirea imbatranirii premature - Expert Collagene Intense si Expert Hyaluronic Intense.
  • Sprijinirea si favorizarea performantelor fizice si refacerea organismului - Vitalitate 4G Dynamisant, MultiVit 4G Energie, Magnesium 300 Marin si Ultra Boost 4G.
  • Fortificarea sistemului imunitar si diminuarea tulburarilor respiratorii - Acerola Vitamina C, Forte Rub Bronches si Spiruline Forte.
  • Imbunatatirea sistemului digestiv - Forte Digest transit intestinal.
  • Sustinerea functionarii optime a sistemului cardiovascular si circulatiei - Forte Veniol 12h.
  • Asigurarea unui somn odihnitor si diminuarea starilor de anxietate si stres - Forte Nuit 8h si Forte Stress 24h.

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Forte Pharma de minim 390 lei.