Finclub

Comanda produse Finclub la cel mai avantajos pret!

Finclub a reusit sa dezvolte o retea vasta de colaboratori alaturi de care ofera o alternativa sanatoasa pentru imbunatatirea functiilor organismului nostru, doar cu extracte si pulberi de plante din cele mai studiate. Peste 2000 de medici si experti au elaborat produsele Finclub astfel incat acestea sa raspunda cel mai bine organismului nostru. Finclub promoveaza o stare generala de bine la cele mai avantajoase preturi!

De ce sa alegeti produsele Finclub pentru un stil de viata sanatos?

  • Toate produsele sunt naturale
  • Produsele Finclub beneficiaza de certificari si atestari de conformitate cu regulile UE
  • Plantele utilizate la reazarea produselor sunt din regiuni ecologice
  • Compania Finclub are peste 25  de ani de experienta pe piata de suplimente
  • Detine parteneriate cu peste 2000  de medici si specialisti in fitoterapie, nutritie si nu numai
  • Produsele au garantia gremiului medical

Produsele Finclub distribuite in Romania sunt selectate in functie de conditiile concrete, specifice populatiei din Romania in ceea ce priveste imbunatatirea sanatatii. Produsele sunt realizare de expertii Finclub din domeniul medicinii.

Finclub produse de sanatate
Linia de produse pentru sanatate include vitamine, minerale si oligoelemente, produse Finclub pe baza de lecitina si produse din ulei, produse pe baza de plante.
Studiile efectuate de specialistii Finclub ii ajuta sa dezvolte in permanenta produse pentru mentinerea sanatatii si echilibrului organismului. Indiferent ca le administrati profilactic sau terapeutic acestea va vor ajuta sa obtineti cele mai bune rezultatea si sa va redobanditi sanatatea organismului.

Cu peste 25 de ani de experienta in domeniul sanatatii si fitoterapiei, Finclub a reusit sa realizeze suplimente complexe cu continut optim de principii active astfel incat sa raspunda nevoilor organismului in sustinerea imunitatii, mentinerii sanatatii, prevenirii dezvoltarii afectiunilor cronice si ameliorarea simptomelor acestora cat si pentru o stare de bine generala, indiferent de varsta.

Fin Flexistrong, Finclub
Este un supliment pe baza de scoica verde ce ofera un efect cu spectru larg in reducerea inflamatiilor tisulare inclusiv a inflamatiilor articulare. 
Fin Mycelcaps AHCC, Finclub
Contine ingrediente importante cu efect antitumoral si ofera un suport evident in cazul afectiunilor oncologice si reducerea starilor de disconfort resimtite pe perioada terapiilor clasice precum citostatice, chimioterapie. De asemena, principliile active actioneaza sinergic si in prevenirea dezvoltarii metastazelor si complicatiilor in diferite stadii ale diagnosticului oncologic.
Fin Fosfosercaps, Finclub
Un produs special conceput de specialisti pentru sustinerea santatii functiilor cognitive, imbunatatirea proceselor neurocerebrale si sustinerea  in caz de efort psihic sustinut.


Alege produse Finclub la cele mai avantajoase preturi si oferte si sustine-ti sanatatea personala si a celor dragi

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Finclub de minim 400 lei.