Fertilovit For2 60 cps

Fertilovit For2 60 cps

-23%
0
Brand: Fertilovit
Cantitate: 2 x 30 capsule
Nu mai face parte din oferta noastra Transport Gratuit

Comanda Fertilovit For2 60 cps cu o Reducere de 23%

Fertilovit For 2 plus DHA  este un program de nutritie ce ofera suport in buna diviziune celulara, cresterea tesutului matern din perioada preconceptionala pana in primul trimestru de sarcina.

Ingredientele ce stau a baza formulei Fertilovit For 2 (pentru mama si copil) actioneaza in primul rand prin cresterea stabilizarea metabolismului hormonal, cresterea fertilitatii si sustinerea unui proces de diviziune celulara optim in perioada fertila.

Avantaje Fertilovit For 2 plus DHA 
- creste fertilitatea
- sustine procesul de diviziune celulara si reduce stresul axidativ astfel incat formula Fertilovit For 2 reduce considerabil riscul tulburarilor de tub neural
- sustine metabolizarea hemocisteinei
- ajuta la echilibrarea hormonala
- creste sansele de ducere a sarcinii la termen si previne aparitia complicatiilor
- nutrientii furnizati promoveaza dezvoltarea optima a tesutului matern
- Fertilovit For 2 plus DHA ofera protectie dubla pe perioada preconceptionala si conceptionala pana in primul trimestru de sarcina atat mamei cat si fatului

Fertilovit For2 plus DHA se administreaza inca din perioada preconceptionala pentru a oferi suport unei dezvoltari si maturizari optime a ovocitului. Prin sustinerea fertilitatii si sanatatii in perioada preconceptionala sarcina va fi mult mai sanatoasa si usoara. 

Fertilovit For 2 plus DHA sustine cresterea nivelului de folat ce contribuie la o dezvoltare eficienta a tesutului matern mai ales cand este administrat cu cel putin 1-3 luni inainte de conceptie. Fertilovit For2 plus DHA contine de asemena vitamina C cu eliberare prelungita ceea ce duce la cresterea energiei celulare, promoveaza procesul de diviziune celulara si va ofera astfel sansa la dezvoltarea unei sarcini sanatoase si usoare atat pentru dvs cat si pentru fat.

Ingrediente active Fertilovit For 2 plus DHA 
Vitamina C, vitamina E, vitamina B1, vitamina B2, acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B12, acid folic, vitamina d, niacina, biotina, zinc, magneziu, iod, fier, coenzima Q10, DHA, EPA

Mod de administrare Fertilovit For 2 plus DHA 
Fertilovit For2 se administreaza in doza de 1  - 2 capsule/ zi.
Fertilovit For 2 este indicat sa se adminsitreze doar cu recomandarea specialistului in cazul in care aveti afectiuni ale tiroidei precum tiroida Hashimoto, tiroida autoimuna, sau organismul dvs nu are capacitatea de a metaboliza corect fierului sau alte ingrediente ale produsului.
Forma de prezentare 2 x 30 capsule 
Mod de prezentare: 1 capsula cu vitamine si minerale si 1 capsula ulei de peste/ zi, cu apa (=doza zilnica).
Fertilovit For 2 nu contine gluten sau lactoza

Pareri Fertilovit For2 60 cps

Nu exista nici o parere despre acest produs.

Spune-ti parerea si acorda o nota acestui produs.

Successs
Fail

Istoricul tau de navigare