Fertilovit For 2 30 cps

Fertilovit For 2 30 cps

-34%
0
Brand: Fertilovit
Cantitate: 30 capsule
Nu mai face parte din oferta noastra Transport Gratuit

Comanda Fertilovit For 2 30 cps cu o Reducere de 34%

Fertilovit For 2  este un program de nutritie ce ofera suport in buna diviziune celulara, cresterea tesutului matern din perioada preconceptionala pana in primul trimestru de sarcina. 
 
Formula noua 
Fertilovit For 2 contine vitamine, minerale, colina si coenzima Q10

Ingredientele ce stau a baza formulei Fertilovit For 2 (pentru mama si copil) actioneaza in primul rand prin cresterea stabilizarea metabolismului hormonal, cresterea fertilitatii si sustinerea unui proces de diviziune celulara optim in perioada fertila.

Avantaje Fertilovit For 2 
- creste fertilitatea
- sustine procesul de diviziune celulara si reduce stresul axidativ astfel incat formula Fertilovit For 2 reduce considerabil riscul tulburarilor de tub neural
- sustine metabolizarea hemocisteinei
- ajuta la echilibrarea hormonala
- creste sansele de ducere a sarcinii la termen si previne aparitia complicatiilor
- nutrientii furnizati promoveaza dezvoltarea optima a tesutului matern
- Fertilovit For 2 ofera protectie dubla pe perioada preconceptionala si conceptionala pana in primul trimestru de sarcina atat mamei cat si fatului


Fertilovit For 2  este recomandat femeilor in perioada preconceptionala, in timpul sarcinii cat si in perioada de alaptare. Formula sa ajuta la reducerea riscului dezvoltarii unor defecte ale tubului neural, sustine buna functionare a glandei tiroide, creste fertilitatea si reduce simptomele neplacute din perioada sarcinii precum onoseala, stari de greata, indispozitie si regleaza metabolismul astfel incat sarcina sa fie una usoara.

Pe langa beneficiile pe care le ofera mamei, sustine si buna diviziune celulara si dezvoltarea optima a copilului. In plus, echilibreaza nivelul energetic si sustine un progres sanatos al sarcinii pe intreaga perioada.


Fertilovit For 2  se administreaza inca din perioada preconceptionala pentru a oferi suport unei dezvoltari si maturizari optime a ovocitului. Prin sustinerea fertilitatii si sanatatii in perioada preconceptionala sarcina va fi mult mai sanatoasa si usoara.
Fertilovit For 2  sustine cresterea nivelului de folat ce contribuie la o dezvoltare eficienta a tesutului matern mai ales cand este administrat cu cel putin 1-3 luni inainte de conceptie. Fertilovit For 2  contine de asemena vitamina C cu eliberare prelungita ceea ce duce la cresterea energiei celulare, promoveaza procesul de diviziune celulara si va ofera astfel sansa la dezvoltarea unei sarcini sanatoase si usoare atat pentru dvs cat si pentru fat.

Ingrediente active Fertilovit For 2 
Vitamina C, vitamina E, vitamina B1, vitamina B2, acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B12, acid folic, vitamina d, niacina, biotina, zinc, magneziu, iod, fier, coenzima Q10.

Mod de administrare Fertilovit For 2 
Fertilovit For 2 se administreaza in doza de 1  - 2 capsule/ zi.
Fertilovit For 2 este indicat sa se adminsitreze doar cu recomandarea specialistului in cazul in care aveti afectiuni ale tiroidei precum tiroida Hashimoto, tiroida autoimuna, sau organismul dvs nu are capacitatea de a metaboliza corect fierului sau alte ingrediente ale produsului.

Fertilovit For 2  nu contine gluten sau lactoza

Pareri Fertilovit For 2 30 cps

Nu exista nici o parere despre acest produs.

Spune-ti parerea si acorda o nota acestui produs.

Successs
Fail

Istoricul tau de navigare