Fertilovit

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda Fertilovit pentru barbati si pentru femei la cel mai bun pret!

Fertilovit reprezinta gama de programe de nutritie premium pentru suportul fertilitatii feminine si masculine. Produsele Fertilovit sunt elaborate de Gonadosan, companie Elvetian-Austriaca ce a reusit sa dezvolte un concept de nutritie esential cresterii si mentinerii fertilitatii incepand din perioada preconceptionala, pana la obtinerea sarcinii si care este utilizat cu succes in numeroase spitale si clinici de fertilitate din Europa.

Produsele Fertilovit sunt realizate dupa cele mai riguroase standarde Germane si sunt dedicate:

  • barbatilor pentru cresterea fertilitatii si imbunatatirii calitatii si cantitatii lichidului seminal - Fertilovit M Plus si Fertilovit MT
  • femeilor care intampina dificultati in obtinerea si mentinerea unei sarcini din cauza diferitelor dezechilibre hormonale astfel :

Fertilovit FTHY pentru femeile cu tiroida autoimuna,
Fertilovit F ENDO pentru femeile cu endometrioza,
Fertilovit F PCOS in cazul femeilor cu sindromul ovarelor polichistice,
Fertilovit F35 pentru femeile care isi doresc obtinerea unei sarcini dupa varsta de 35 ani si
Fertilovit For2 dedicat mamei si copilului pentru dezvoltarea tesutului matern si a fatului.

Fertilovit reprezinta programe nutritionale ce ofera suport in obtinerea unei sarcini, din perioada preconceptionala pana in primul trimestru de sarcina.

Specialistii au elaborat astfel in functie de cele mai intalnite situatii ce duc la infertilitate, programe de nutritie Fertilovit pentru crestera fertilitatii, imbunatatirea calitatii si cantitatii lichidului seminal si reglarea metabolismului hormonal astfel incat sarcina sa fie una dezvoltata optim, sanatos si care sa bucure cuplurile care isi doresc sa intemeieze o familie

Fertilovit reprezinta alegerea ideala, biocompatibila cu genomul uman a programelor de nutritie atunci cand va ganditi la obtinerea unei sarcini. Acestea au la baza cele mai inovative principii ortomoleculare care ofera concentratii optime si esentiale de micronutrienti, vitamine si minerale organismului in cazul diferitelor afectiuni mai exact in cazul de fata prevenirea infertilitatii.

Gama Fertilovit beneficiaza asfel de ingrediente naturale, nemodificate genetic, fara conservati, lactoza fiind recomandate inclusiv vegetarienilor.

Scurta prezentare a programelor de nutritie Fertilovit

Fertilovit M Plus stimuleaza functiile aparatului genital masculin si ajuta la imbunatatirea calitatii lichidului seminal, prevenirea infertilitatii, stimularea libidoului, obtinerea unor erectii ferme si calitative cat si in prevenirea diferitelor disfunctii sexuale si erectile. Formula Fertilovit M Plus contine astfel o combinatie eficienta de micronutrienti cominata cu N-Acetil-L-cisteina, citrulina, vitamine si mineralesi acid folic. Produsul promoveaza o buna dezvoltare a lichidului seminal si imbunatateste spermatogeneza inca din prima perioada de administrare. Perioada recomandata de administrare pentru cresterea calitatii lichidului seminal si imbunatatirea fertilitatii este in functie de persoana, de minim 3 luni. Elementul special oferit de Fertilovit M Plus este concentratia optima de antioxidanti cu actiune pe termen lung.

Fertilovit MT ofera o formula speciala care se axeaza mai mult pe imbunatatirea calitatii si cantitatii lichidului seminal si cresterea fertilitatii in cazul barbatilor cu apetiti sexual scazut, epuizati fizic sau psihic si care intampina dificultati de fertilitate in obtinerea unei sperme de calitate. Astfel Fertilovit MT ofera un complex ideal de zinc si seleniu, elemente esentiale si vitale in stimularea fertilitatii masculine. Pe langa acestea se adauga un complex puternic de antioxidanti, micronutrienti esentiali si vitamine care sa imbunatateasca considerabil spermatogeneza si fertilitatea. Administrarea este simpla si poate fi facuta chiar si in cazul in care va doriti doar cresterea calitatii si cantitatii lichidului seminal in timpul orgasmului. Pentru a obtine rezulatele cele mai bune in stimularea fertilitatii se recomanda administrarea pe o perioada de 3-6 luni

Fertilovit FTHY – ofera solutia naturala de completare a dietei zilnice si este dedicat pentru femeile cu tiroida autoimuna in stimularea fertilitatii. Cunoastem deja ca in acesta situatie fertilitatea este afectat si este nevoie de un program nutritional special astfel incat sa oferesuport in reglarea hormonala, reducerea simptomelor asociate si cresterea sanselor de concepere. Fertilovit FTHY ofera astfel un complex de micronutrieni, seleniu, B12 si acid folic, seleniu, vitamine si minerale care sa completeze dieta zilnica si sa pregateasca organismul pentru concepere. Formula Fertilovit FTHY este indicata in scopuri medicale si ofera suport in cazul nevoilor speciale ale organismului in perioada de preconceptie si conceptie in cazul femeilor cu tiroida autoimuna. Suplimentul nu se administreaza in cazul in care urmati anumite terapii hormonale decat la indrumarea specialistului.

Fertilovit F PCOS ofera suport managementului dietetic in cazul femeilor cu sindromul ovarelor polichistice care isi doresc o sarcina. Combinatia de micronutrienti ofera concentratii optime de inositol, Nacetilcisteina, crom, doze mari de acid folic, acizi omega3, vitamine si minerale astfel incat sa ofere suportul necesar reglarii metablismului si promovarii fertilitatii. Sindromul ovarelor polichistice reprezinta o dereglare a metabolismului insulinei ceea ce duce la hiperinsulinemie. Acesta afecteaza fucntionarea ovacrelor si duce la aparitia chisturilor si dereglarilor hormonale.

Fertilovit F ENDO este programul dedicat mamagementului dietetic preconceptional in cazul femeilor cu endometrioza. Actiunea sa nutritiva se bazeaza pe oferirea unui complex unic de antioxidanti si elemente inflamatirii pentru a oferi suport in obtinerea unei sarcini usoare. Programul raspunde intr-un mod eficient nevoilor organismului in perioada preconceptionaal si conceptionala. Ofera doze special echilibrate de micronutienti, N-Acetil-L-cisteina, DHA, EPA, doze mari de acid folic, acizi grasi omega 3, vitamine si minerale astdel incat sa sustina sanatatea generala si sa ajute in obtinerea unei sarcini fara riscuri. Concentratiile de nutrienti oferite de Fertilovit F ENDO ofera astfel suport in dezvoltarea sanatoasa si optima a sarcinii si fatului si ajuta de asemenea in reducerea riscurilor tulburarilor de tub neural.

Fertilovit For2 completeaza gama Fertilovit si ofera un complex unic de ingrediente naturale ce ajuta la cresterea si dezvoltarea tesutului matern. Formula Fertilovit For 2 este dedicata mamei si copilului si ofera protectie dezvoltarii fatului pana in primul trimestru de sarcina. Formula acesta ofera suport mamei in reducerea starilor de disconfort resimtite pe perioada sarcinii  precum epuizare, stari de nervozitate, oboseala si ajuta totodata la echilibrarea organsimului si reglarea metabolismului. Fertilovit For2 este alegerea ideala astfel in cazul oricarei femei pentru gentionarea usoara a sarcinii si protectia si sustinerea dezvoltarii sanatoase a copilului.

Fertilovit F35 este un program nutritional ce ofera suport in cresterea fertilitatii femeilor care isi doresc sa conceapa dupa varsta de 35  de ani. Fertilovit F35 este special creat pentru a oferi suport in crestera si sustinerea fertilitatii  femeilor care au intampinat dificultati in obtinerea sau mentinerea sarcinii. Formula optimizata pentru reducerea stresului oxidativ si reglarea metabolismului hormonal ofera suportul necesar in ceea ce priveste aportul de nutrienti necesari dezvoltarii optime a ovulului, maturizarea acestuia si mentinerea unei sarcini sanatoase. Totodata Fertilovit F35 reduce sansele dezvoltarii malformatiilor de tub neural si sustine o dezvoltare normala a fatului.

Fertilovit isi propune sa ofere un suport natural, optim si structurat eficient pe nevoile fiecarei familii care isi doreste sa conceapa si sa obtina o sarcina usoara si sanatoasa.

Fertilovit a reprezentat alegerea optima si eficienta in cazul multor medici din clinici de fertilitate si nanotologie, poate reprezenta si alegerea dvs!

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Fertilovit de minim 390 lei.