Diversey

Nu mai face parte din oferta noastra

Comanda produse Diversey la cel mai bun pret!

Diversey, numarul 2 in Europa in producerea de dezinfectanti si produse de igiena. Diversey prin calitatea produselor oferite sustine procesul de dezinfectie a clinicilor, spitalelor sectiilor de chirurgie din Europa. Acum si in Romania formula optima de igienizare si dezinfectare a manilor

Produsele Diversey  sunt concepute pentru diverse utilizari inclusiv domeniul sanitar si de prelucrare a alimentelor.
Compania Diversey este in momentul de fata un  pionier si un facilitator pentru viata noastra atat din punct de vedere al tehnologiilor revolutionare utilizare in curatare si igiena. Cu un portofoliu deosebit la nivel global, Diversey ofera incredere totala profesionistilor din toate sectoarele ( alimentatie, clinici, spitale) diferite unitati de procesare ce trebuie sa indeplineasca cele mai inalte criterii de igiena.

Diversey activeaza de ani de zile pe piata acesta si obiectivul principal este acela de a crea un mediu de ingrijire mai sigur, mai sanatos, mai satisfacator indiferent de industrie. In plus Diversei a inteles perfect nevoia si provocarile cu care se confrunta in special serviciile alimentaer si medicale din intreaga lume astfel incat solutiile oferite pot si utilizate petnru protejarea intregului personal, pacienti, vizitatori.

Gama de dezinfectante este utilizata la nivel mondial si este plasata ca fiind numarul 2 in Europa in ceea ce priveste solutiile de dezinfectare si igienizare. Diversey ofera solutii bazate pe dovezi pentru a reduce infectiile si pentru a imbunatati rezultatele pentru o lume mai sanatoasa. Abordarea Diversey raspunde nevoilor emergente, facilitarea practicilor de curatare si dezinfectare bazate pe dovezi si produse care nu numai ca sporesc siguranta utilizatorilor, ci si stimuleaza productivitatea imbunatatita a personalului, reducand costul general al ingrijirii. Fiecare dintre aceste componente este esential pentru imbunatatirea continua si mentinerea sanatatii.

Soft Care este un dezinfectant pentru maini cu efect instant, pe baza de alcool, imbogatit cu emolienti pentru ingrijirea delicata a pielii cat si pentru a mentine pielea moale si a proteja impotriva iritatiilor.

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda de produse Diversey de minim 490 lei.